Η ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ...




Τι μας είπε πάλι χθές ο μέγας ψεύτης που θα έπρεπε ήδη να είχε συλληφθεί γιατί όσο μένει ελεύθερος τόσο μεγαλύτερο κακό προκαλεί στη ρημαγμένη μας χώρα. Είπε λοιπόν ο ανεγκέφαλος Κομανέτσης: «Για πρώτη φορά η επόμενη δόση του δανείου – που αγωνιζόμαστε τώρα να εξασφαλίσουμε οριστικά – θα μείνει κατά 90% μέσα στην Ελλάδα! Και θα αποτελέσει την αφετηρία για να αλλάξει η πορεία της ελληνικής οικονομίας».
Σε ποιον τα λες αυτά κύριε Κωλοτούμπα; Δεν ντρέπεσαι να κοροϊδεύεις στην ψύχρα τον ταλαίπωρο Ελληνικό λαό και να τον βομβαρδίζεις με ασύστολα ψεύδη;
Με τι λεφτά θα πληρώσεις κύριε Ψεύτη, τους διεθνείς τοκογλύφους για τα δάνεια που λήγουν;
Με φιστίκια κύριε Ολίγιστε, θα γίνει η την ανακεφαλαίωση των Τραπεζών;

Μετά την ολοκλήρωση του PSI, οι τράπεζες έχασαν το 50% της αξίας των ελληνικών ομολόγων που είχαν στα χέρια τους. Η ΕΚΤ όμως έχει υποσχεθεί ενίσχυση αυτής της χασούρας σε 3 δόσεις με συνολικό ποσό που μπορεί να φτάσει τα 50δις ευρώ (30δις αρχικά η δόση που θα πάρουμε δηλαδή). Έτσι οι τράπεζες θα βρεθούν με ανέλπιστη ρευστότητα για το 50% ενός κατεστραμμένου ούτως η άλλως «χαρτιού» που είχαν στα χέρια τους. Αυτή τη ρευστότητα θα τη διαθέσουν σε δάνεια στην αγορά για να ξαναχρεωθεί ο Έλληνας πολίτης και να πληρώσει τόκους για τα χρήματα τα οποία ο ίδιος έδωσε στην τράπεζα. Πως είπατε?
Ακριβώς! Διότι τα χρήματα της ανακεφαλαίωσης θα θεωρηθούν δάνειο προς το Ελληνικό κράτος από την ΕΚΤ, και θα πρέπει να τα επιβαρυνθεί ο Έλληνας πολίτης μαζί βέβαια με τους ανάλογους τόκους.

Δηλαδή για να συνοψίσουμε...οι Τράπεζες θα χρησιμοποιήσουν λεφτά από τους φόρους και τα χαράτσια που θα κληθεί να πληρώσει ο Ελληνικός λαός, για να ξαναχρεώσουν το λαό και να βγάλουν κέρδος από τον ιδρώτα του!!!

Ούτε 1-2 δισ. δε θα περισσέψει τελικά για να αποτελέσει την κατά Κομανέτση  «αφετηρία για να αλλάξει η πορεία της ελληνικής οικονομίας»


Η χώρα βαδίζει μαθηματικά προς το 1960  και μόνο η εξέγερση του Ελληνικού λαού μπορεί να σταματήσει τον μοιραίο κατήφορο προς την ολοκληρωτική καταστροφή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.