Ξαναχτυπά ο λακές της εξουσίας


Ηταν αναμενόμενο ότι ο λακές της εξουσίας, Μίμης Ανδρουλάκης, με τις δήθεν συγκλονιστικές αποκαλύψεις του για «διείσδυση χαφιέδων στην ηγεσία του ΚΚΕ» και τεράστια διαφήμιση θα έκανε στο βιβλίο του, και ότι με την βοήθεια των αστικών ΜΜΕ, θα έριχνε όση χολή του έχει απομείνει απέναντι στο κόμμα που τον ανέδειξε.

Και μπορεί κάποιος να καταλάβει την στάση που κράτησαν οι φυλλάδες του ΔΟΛ, του Μπόμπολα, κ.α όπως και μια σειρά ιστότοποι (από το tvxs μέχρι τα φασιστικά μπλοκ) που μιλάνε για «βόμβες» και «αποκαλύψεις που θα συζητηθούν». Σιγά μην έχαναν την ευκαιρία  να ρίξουν την λάσπη τους στο ΚΚΕ.

(Κι εδώ να επαναλάβουμε το αυτονόητο: Είναι άλλο πράγμα να κάνεις πολιτική κριτική, ακόμα και πολεμική στο ΚΚΕ για τις θέσεις και την πολιτική του δραστηριότητα και άλλο βασιζόμενος σε «κουτσομπολιά» με δόση μυθοπλασίας να προσπαθείς να το παρουσιάσεις διαβρωμένο από μυστικές υπηρεσίες και τα σχετικά).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.