διαγωνίως

Πιστεύει ή όχι ο Τσίπρας στο ανατολικό ορθόδοξο δόγμα; Φοβερό ερώτημα ανέκυψε από την άκαιρη ερώτηση του βουλευτή Κωνσταντινίδη. Και “βρήκαν μαλλί να ξάσουν” οι φιλελεύθεροι και “απορία ψάλτου βηξ” από τον ΣΥΡΙΖΑ. Διότι άμα πιστεύει στο θεό ο Τσίπρας χάνει συνιστώσες, άμα δεν πιστεύει χάνει ψηφοφόρους. Εμείς αναγνώστη δεν έχουμε τέτοιες απορίες. Διότι ο καθένας κρίνεται από τα επίγεια “κρίματά” του και όχι από την επουράνια επικοινωνία του. Πιστεύει ή όχι, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας ρεφορμιστής που δίνει καθημερινά εξετάσεις στο αστικό σύστημα. Κι αν οι θρησκευόμενοι  και θρησκόληπτοι ανησυχούν μήπως ενδεχόμενη κυβερνητική αλλαγή κάνει τις εκκλησίες μουσεία, μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι.
Ο αλήστου μνήμης Α. Παπανδρέου ύστερα από τα γνωστά αντιθρησκευτικά κηρύγματα, προσκύνησε την Παναγία Σουμελά, και ο φοβερός εικονομάχος Αντ. Τρίτσης εκτέθηκε για δήμαρχος με τη Νέα Δημοκρατία. Κανένας φόβος λοιπόν.
Ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει. Στην Αγία Τριάδα: Ευρώπη, Τράπεζες, Κεφάλαιο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.