Ψηφοδέλτια: Μασκαριλίκια πολιτικής σήψης και τερατογενέσεων

Στα ψηφοδέλτια των εκλογών αποτυπώνεται, με έντονα χρώματα, η αθλιότητα της πολιτικής και η αχρειότητα των κομμάτων: το πολιτικό ΚΙΤΣ σε βαθμό …κακουργήματος!

Κυρίαρχη συνιστώσα: Επιμειξίες διαφόρων πολιτικών τυχοδιωκτών, ποικίλων ιδεολογικών καταβολών και χρωμάτων, καθώς και «συνωστισμοί» πολιτικών εμπόρων και ανθρώπων-εμπορευμάτων του θεάματος (από δημοσιογραφικές «πόρνες» μέχρι «σταρ» της κλωτσιάς-της μπάλας…).


Όλος αυτός ο συρφετός καταμερίζεται σε διάφορες παρατάξεις: Άμεσα κομματικές ή «ανεξάρτητες».

Σημείωση: Αυτό το τέχνασμα των «ανεξάρτητων» είναι από τα πιο δόλια και αποτυπώνει από μόνο του τη σήψη της πολιτικής, σε νέες φόρμες και συσκευασίες. Αντανακλά, δηλαδή, την αγωνιώδη απόπειρα του καθεστώτος για αναπαλαίωση της σήψης του.

Οι «ανεξάρτητοι»
υπερβαίνουν την …κομματική εξάρτηση, είναι ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ευθέως από τα ισχυρά οικονομικά κέντρα εξουσίας, τους ποικίλους «νταβάδες».

Εδώ η «έμμεση δημοκρατία» (η έμμεση εξουσία του κεφαλαίου μέσω των κομμάτων) γίνεται «άμεση δημοκρατία» του κεφαλαίου, δηλαδή άμεση εξάρτηση. Αυτό είναι οι «ανεξάρτητοι»: Οι άμεσα εξαρτημένοι από τους μαφιόζους και τους νονούς του χρήματος…

Δύο ακραία και ολοκληρωμένα κατασκευάσματα αυτής της άμεσης εξάρτησης των «ανεξάρτητων» είναι:

α). Το «Ποτάμι»: Το κόμμα του τηλεοπτικού θεάματος, το άμεσα εξαρτημένο από τους mega-άλλους «νταβάδες» του θεάματος…

Η δημοσιογραφική «πορνεία» γίνεται κόμμα των «νταβάδων» ΕΞΩ και ΥΠΕΡΑΝΩ από κάθε κλασσική κομματική διαδικασία: Ένα εξάμβλωμα αυθάδειας που ποζάρει και πλασάρεται σαν «ανεξάρτητο»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.