Ήταν και άλλα στελέχη της ΝΔ, εκτός από τον Τ. Μπαλτάκο, σε επαφή με τη Χρυσή Αυγή;


Αυτό τουλάχιστον διατείνεται ο προφυλακισμένος Χρυσαυγίτης Χρ. Παππάς, ο οποίος τη Δευτέρα του Πάσχα έστειλε ανοικτή επιστολή από τις Φυλακές Κορυδαλλού προς τον βουλευτή της ΝΔ και πρώην υφυπουργό Εξωτερικών Κ. Τσιάρα, στην οποία ισχυρίζεται ότι είχε επαφές μαζί του και ότι γνώριζε από τις μεταξύ τους συνομιλίες τις συζητήσεις στο υπουργικό συμβούλιο!
Στην επιστολή, όπως λέει, μιλάει από καρδιάς θέλοντας να δείξει τις καλές σχέσεις που είχαν οι δυο τους. Ενώ σε Αναστάσιμο Πνεύμα του εύχεται «προσωπική και οικογενειακή ευτυχία» διαμαρτυρόμενος παράλληλα για την προφυλάκιση του.  

Τι ισχυρίζεται ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής;

- Ότι είχε με τον κ. Τσιάρα δύο πολύωρες συναντήσεις στο υφυπουργείο Εξωτερικών και μία συνάντηση στο «ιδιαίτερα καλόγουστα διακοσμημένο» - όπως το χαρακτηρίζει – χώρο του ιατρείου του στην οδό Κηφισίας.

- Ότι του είχε εκμυστηρευτεί τι έγινε στο Υπουργικό Συμβούλιο που προηγήθηκε της εισόδου Βενιζέλου στην Κυβέρνηση και ότι ήταν ο μόνος που εναντιώθηκε και πήρε τον λόγο.

-  Ότι συνομίλησε μαζί του για τον Σαμαρά. «Σας ρώτησα γιατί τα κάνει όλα αυτά ο Σαμαράς. Σας είπα χαρακτηριστικά «Μα τρελός είναι;» εκτεινομένης της συζητήσεως εκ μέρους μου και στην αναφορά κάποιων φημών. Με εκπλήξατε όταν μου απαντήσατε με απορία: «Το ξέρεις και συ;»

- Ότι συνομιλούσαν συχνά στους διαδρόμους της Βουλής μετά το τέλος των επικαίρων ερωτήσεων. «Στις κοινοβουλευτικές μας εκείνες συναντήσεις και εκτός φακού, μετά το πέρας των ερωτοαπαντήσεων, πολλές φορές μου είχατε πει «δίκιο έχεις σε ό,τι είπες αλλά τι να κάνω και τι να πω» ή «συνέχισε έτσι» ή «κάνε τέτοιες ερωτήσεις γιατί είμαστε με την πλάτη στον τοίχο, όλα είναι διαλυμένα».

Στην επιστολή ο Χρ. Παππάς αναφέρεται και σε ένα παρασκήνιο σχετικά με την κοινοβουλευτική αποστολή το Πάσχα του 2013 για την αφή του Αγίου Φωτός από την οποία αποκλείστηκε και τις επαφές που είχε με υψηλότατο στέλεχος του ΥΠΕΞ για να ταξιδέψει, ο οποίος στο τέλος του απάντησε: «Έκανα ό,τι μπορούσα, ξέρεις ποιοι σε έκοψαν».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.