ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟ ΕΡΕΤΡΙΑΣ- ΑΜΑΡΥΝΘΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ



Φήμες που διαρρέουν από διάφορες πηγές επιδιώκοντας να θέσουν το ΚΚΕ και τη Λαϊκή Συσπείρωση στο κάδρο του εκλογομαγειρίου του β γύρου των τοπικών εκλογών στην περίπτωση που η Λαϊκή Συσπείρωση δεν περάσει στο δεύτερο γύρο, στερούνται κάθε αξιοπιστίας και σοβαρότητας. Έχουν στόχο τον αποπροσανατολισμό της λαϊκής ψήφου και λειτουργούν προβοκατόρικα.
Το ΚΚΕ και η Λαϊκή Συσπείρωση καμιά σχέση δεν έχουν και βρίσκονται απέναντι στα αλισβερίσια ανάμεσα στους υπόλοιπους συνδυασμούς, τους ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας που έχουν γιατί όλοι τους, όπως και αν ονομάζονται, όποιο κόμμα και αν τους στηρίζει, όσο ανεξάρτητοι και αν θέλουν να εμφανίζονται, κινούνται στην ίδια αντιλαϊκή τροχιά των κατευθύνσεων της ΕΕ, των κυβερνήσεων του κεφαλαίου, της πολιτικής που υπηρετεί τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων, της υλοποίησης του Καλλικράτη ως μοχλού επιβολής αντιλαϊκών μέτρων σε τοπικό επίπεδο.
Αν υπήρχε έστω και μια πιθανότητα συνεργασίας με άλλους συνδυασμούς αυτή θα γινόταν από τον α γύρο και όχι με εκλογοπαζαρέματα πίσω από τις πλάτες του λαού, που τροφοδοτούνται από τον απαράδεκτο καλπονοθευτικό εκλογικό νόμο. Αλλά τέτοια δεν υπάρχει γιατί οι θέσεις και η δράση του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης κριτήριο έχουν την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων, σε αντίθεση με τις άλλες πολιτικές δυνάμεις που υπηρετούν την αντιλαϊκή πολιτική, με όποιο περιτύλιγμα και αν εμφανίζονται.
Η λαϊκή οργή και αγανάκτηση μπορεί να μετατραπεί σε τεράστια δύναμη με τη μαζική και αποφασιστική στήριξη του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια και το δήμο. Αυτή η ξεκάθαρη επιλογή να εκφραστεί στον α και β γύρο των τοπικών εκλογών, στην κάλπη των ευρωεκλογών. Αυτή είναι η επιλογή που ταυτίζεται με τα λαϊκά συμφέροντα, που θα κατατεθεί στην ενίσχυση της λαϊκής πάλης, γιατί η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μόνη που δεν μεταλλάσσεται, που μένει στο λαό, ενισχύει τον αγώνα και το κίνημα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.