Δελτίο Τύπου ΚΚΕ



ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Τομεακή Επιτροπή Χαλκίδας – Θήβας
Παπαναστασίου 10Α, 3ος όροφος, Χαλκίδα 34100
Τηλ. 2221082680, fax: 2221081166


Δελτίο Τύπου

Η σφοδρή καραμπόλα περισσότερων από 30 αυτοκινήτων που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην Εθνική Οδό στο ύψος του Σχηματαρίου με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μία γυναίκα και να τραυματιστούν 7 ακόμα άτομα, αποδεικνύει με τον πιο τραγικό τρόπο ότι ο λαός πληρώνει πολύ ακριβά, με αίμα και χρήμα, για δρόμους αμφιβόλου ποιότητας.

Το τραγικό δυστύχημα αναδεικνύει τις εγκληματικές ευθύνες της σημερινής κυβέρνησης αλλά και όλων των κυβερνήσεων διαχρονικά, οι οποίες έχουν παραδώσει τους οδικούς άξονες και τις υποδομές σε μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, καθιστώντας τους έτσι πεδίο μεγάλης κερδοφορίας για το κεφάλαιο και καρμανιόλες για το λαό.

Κέρδη ιδιωτικών συμφερόντων στους οδικούς άξονες και ασφάλεια για το λαό είναι έννοιες ασυμβίβαστες. Ο λαός πρέπει να παλέψει για σύγχρονο και ασφαλές οδικό δίκτυο, το οποίο θα χρησιμοποιεί ελεύθερα με κατάργηση όλων των διοδίων.

Οι έρευνες για τις αιτίες του δυστυχήματος πρέπει να ολοκληρωθούν και να αποδοθούν οι ευθύνες.

Η Τομεακή Επιτροπή Χαλκίδας – Θήβας του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της γυναίκας που έχασε τη ζωή της και εύχεται καλή και γρήγορη ανάρρωση σε όλους τους τραυματίες.


Χαλκίδα, 13/12/2014

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.