Δελτίο τύπου για τη δημοτική αγορά



Δελτίο τύπου
Για τη δημοτική αγορά
    Τεράστιες ευθύνες για την τραγική καθυστέρηση , την εγκατάλειψη και το κατάντημα της Δημοτικής Αγοράς έχουν όλες οι Δημοτικές Αρχές, αφού υπηρέτησαν και συνεχίζουν να υπηρετούν τις αντιλαϊκές πολιτικές που εκχωρούν δικαιώματα, κατακτήσεις, τον πλούτο της χώρας στο μεγάλο κεφάλαιο. Η μέθοδος της απαξίωσης  έχει εφαρμοστεί πολλές φορές προκειμένου να προχωρήσει πιο εύκολα η ιδιωτικοποίηση.
    Όταν προέκυψε το ζήτημα  της Δημοτικής Αγοράς υπήρχε η δυνατότητα να προχωρήσει η αποκατάστασή της, να βρεθούν τα απαραίτητα κονδύλια, αλλά δεν προχώρησε τίποτα , πράγμα που επιβεβαιώνει ότι υπήρχαν άλλα σχέδια. Έτσι φτάσαμε στην ερείπωση, την εξαθλίωση ακόμα και τον κίνδυνο ατυχήματος και  για άλλη μια φορά στη θεωρία του «ποντικώνα» .
    Η αρχική μας πρόταση να κριθεί διατηρητέα-με βάση επιστημονικές εκτιμήσεις- και να προχωρήσει η αναπαλαίωση της , πέρα από το ότι σηματοδοτεί ένα ιστορικό σημείο αναφοράς για την πόλη, κύρια έχει να κάνει με τη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα της. Η θέση μας είναι σαφής, πρέπει να δοθεί ΑΜΕΣΑ λύση και να αξιοποιηθεί η Δημοτική Αγορά  ΜΟΝΟ προς όφελος του λαού. Δεν δεχόμαστε καμία επιχειρηματική δραστηριότητα, σύμβαση παραχώρησης-εκχώρησης, σύμπραξη με τον ιδιωτικό τομέα και όποια άλλη μορφή εκμετάλλευσης .
Χαλκίδα, 15 Δεκέμβρη 2014
Το Γραφείο Τύπου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.