Έλληνας ο νεκρός στο Norman Atlantic - Μάχη με το χρόνο για τους επιβαίνοντες


Ο Γιώργος Ντούλης είναι ο νεκρός άνδρας που εγκλωβίστηκε στον καταπέλτη του Norman Atlantic. Η σορός του αναμένεται να μεταφερθεί στο Μπρίντιζι. Iταλικές πηγές κάνουν ακόμα λόγο για δύο τραυματίες.

Εκπρόσωπος της ΑΝΕΚ, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανέφερε ότι η επιχείρηση της απομάκρυνσης των υπολοίπων επιβατών συνεχίζεται ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.
Όπως ανέφερε ο ίδιος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το «Νorman Αtlantic» έχει ήδη αγκιστρώσει ρυμουλκό και όταν θα ολοκληρωθεί η επιχείρηση απομάκρυνσης των επιβατών θα μεταφέρει στην Αλβανία

Εν τω μεταξύ, μάχη με το χρόνο προκειμένου να προλάβει το σκοτάδι δίνει η ιταλική ακτοφυλακή, σε συνεργασία με τις ελληνικές αρχές, για την μετεπιβίβαση όλων των επιβατών, από το επιβατηγό οχηματαγωγό, «Νorman Αtlantic» στο οποίο τα ξημερώματα εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο γκαράζ του, υπό αδιευκρίνιστη αιτία, ενώ έπλεε 45 ναυτικά μίλια από την Κέρκυρα.

Έως τώρα από το «Νorman Αtlantic» έχουν διασωθεί 161 άτομα σε σύνολο 466 (411 επιβάτες και 55 άτομα πλήρωμα).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.