Σχεδιάζουν στα κρυφά ομιλία Σαμαρά στο Σύνταγμα – Πιέζουν δημόσιους υπαλλήλους να πάνε αλλά τα ΟΧΙ πέφτουν βροχή

Οι πληροφορίες είναι ασφαλείς, προέρχονται από στελέχη τα οποία μέχρι πρότινος ήταν μέσα στο μηχανισμό της Νέας Δημοκρατίας και καταδεικνύουν τηναπόλυτη μοναξιά που βιώνει η ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά : Οι «σαμαρικοί»προγραμματίζουν στα σιωπηλά να κάνει συγκέντρωση ο πρωθυπουργός στην πλατεία Συντάγματος την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου, πιέζουν στελέχηβάζοντας επικεφαλής υπουργείων και δημόσιων φορέων να ζητούν από όσους ωφελήθηκαν τις προηγούμενες δεκαετίες να στηρίξουν και να παρευρεθούν στην ομιλία αλλά… δεν τους βγαίνει!

Οπως αναφέρουν στο nez.gr άνθρωποι που επί σειρά ετών κινούνταν στη Ρηγίλλης αλλά ξέρουν και τα κατατόπια της Συγγρού πολύ καλά, από την περασμένη εβδομάδα οι πιέσεις από «σαμαρικούς» προς νυν και πρώηννεοδηκράτες είναι αφόρητες. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, από τη Δευτέρα ξεκίνησαν και «μυστικές» συναντήσεις σε υπουργεία και δημόσιους φορείς, με τους επικεφαλής να καλούν συνδικαλιστικά στελέχη της ΝΔ και να τους ζητούν να βρουν κόσμο για να παρευρεθεί στη συγκέντρωση Σαμαρά στην πλατεία Συντάγματος, την Παρασκευή.

Τους γυρνούν την πλάτη

Στις πιέσεις που ασκούν τα άτομα του «σαμαρικού μπλοκ» τα «όχι» πέφτουν «βροχή»! Όπως αναφέρουν πρώην στελέχη της ΝΔ που έγιναν αποδέκτες αυτών γεγονότων, ακόμη και υπάλληλοι του δημοσίου ή εργαζόμενοι σε φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα οι οποίοι είχαν άμεσο όφελος τα προηγούμενα χρόνια από τη Νέα Δημοκρατία, έστω και ευγενικά, και με διάφορα προσχήματα,αρνούνται να παραστούν σε μια πιθανή συγκέντρωση Σαμαρά στην πλατεία Συντάγματος, την Παρασκευή.

syntagma_samaras_4

Φοβούνται ότι θα είναι «τρεις και ο κούκος»

Μην ξεχνά κανείς ότι την τελευταία φορά που ο κ. Σαμαράς πραγματοποίησεομιλία στο Σύνταγμα, ήταν πριν τις ευρωεκλογές του 2014. Τότε, είχε καταγράψει το πιο αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της ΝΔ, συγκεντρώνοντας τον πιο μικρό αριθμό παρευρεσκομένων που είχε ποτέ πρόεδρος της ΝέαςΔημοκρατίας, σε προεκλογική ομιλία, στο κέντρο της Αθήνας. Και, όπως όλα δείχνουν, αυτή τη φορά, οι… «πρόθυμοι» να πάνε για να ακούσουν τον κ. Σαμαρά είναι τόσοι λίγοι αριθμητικά, που κατά πάσα πιθανότητα, η συγκέντρωση δεν θα πραγματοποιηθεί

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.