Σχόλια

Κατάφεραν και πάλι να μπερδέψουν τον κόσμο και να τον κάνουν να πιστέψει πως λαός και ιμπεριαλισμός είναι "όλοι μαζί", κι αδερφωμένοι παλεύουν εναντίον ενός εχθρού-φάντασμα, που όποιος είναι λίγο λογικός και πληροφορημένος μπορεί να καταλάβει ότι ο ίδιος ο ιμπεριαλισμός και οι πολιτικοί του εκπρόσωποι γέννησαν και μεγάλωσαν σαν δικό τους παιδί που είναι.


Όταν βλέπεις τον σφαγέα Νενατανιάχου αλλά μπρατσέτα με τη Μέρκελ τον Ολαντ και τον Κάμερον, αυτούς που τρομοκρατούν ολόκληρους λαούς να ηγούνται σε διαδήλωση κατά της βίας και της τρομοκρατίας, κι από πίσω 100ντάδες χιλιάδες λαού, το μόνο που μπορείς να πεις είναι ότι οι λύκοι και τα πρόβατα έδωσαν τα χέρια. Και λίγο πιο πίσω μαζί τους οι φιλοΕΕ εκπρόσωποι της λεγόμενης "αριστεράς"...
Ως γνωστό στη διαδήλωση συμμετείχε εκτός του Α.Σαμαρά και αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά πολλές "αριστερές" φιλοΕΕ οργανωσεις και τέως κραταιά ΚΚ.
Οι λύκοι λοιπόν φαίνεται πως έπεισαν πάρα πολλά θύματά τους πως μπορούν να κοιμούνται ήσυχα στην αγκαλιά τους και να αφήσουν τη ζωή τους στα χερια τους!
Όχι όλα όμως...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.