Πάνος Καμμένος: Εθνική αμυντική βιομηχανία για αυτάρκεια και εξαγωγές.

Τη διαβεβαίωση ότι θα κάνει τα πάντα για τη διαφύλαξη της εθνικής κυριαρχίας και της εθνικής ασφάλειας παρείχε ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής.
Ο κ. Καμμένος δεσμεύτηκε για τη διασφάλιση του αξιόμαχου των Ενόπλων Δυνάμεων σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα.
Παράλληλα χαρακτήρισε ιδιαίτερη τιμή για τον ίδιο, τον αναπληρωτή υπουργό και τον υφυπουργό που παραλαμβάνουν το κρίσιμο χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
«Έχοντας την πολιτική ευθύνη, με σεβασμό στους νεκρούς και ήρωες, προσκυνώντας στην «Υπερμάχω Στρατηγω» τριών όπλων και στις σημαίες των Ενόπλων Δυνάμεων, είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε σε πολιτικό επίπεδο, τηρώντας κανονισμούς, εθνικούς σχεδιασμούς και ανεξαρτησία ενόπλων δυνάμεων και αυτοδιοίκητό τους», είπε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε ότι «θα κάνουμε τα πάντα για διαφύλαξη εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας της χώρας της ασφάλειας».
Ο κ. Καμμένιος ζήτησε επίσης συγνώμη από όλα τα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων για την οικονομική επίθεση που έχουν δεχθεί από την μεριά της πολιτείας και δεσμεύτηκε για αποκατάσταση αυτή της αδικίας.
«Σκοπός μας η επανενεργοποίηση της αμυντικής βιομηχανίας της χώρας, να επανέλθει σαν μία δυνατή εξαγωγική δύναμη που θα βοηθήσει τις ένοπλες δυνάμεις. Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν αποτελεί χώρο αντιπαράθεσης, αλλά ενώνει τους Έλληνες», είπε ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.