Καταδικάζουμε το χτύπημα στα γραφεία του ΚΚΕ(μ-λ) στο Ηράκλειο Κρήτης

Τη νύχτα του Σαββάτου (10/12015) -μέσα στον πυρετό του προεκλογικού κλίματος και μετά την απόφαση της διακομματικής σύσκεψης στον δήμο για τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τους δημοτικούς χώρους- πραγματοποιήθηκε από αγνώστους χτύπημα στα γραφεία της οργάνωσης του ΚΚΕ(μ-λ) (σπάσιμο των τζαμιών της εισόδου της πολυκατοικίας που στεγάζονται τα γραφεία), ενώ την ίδια στιγμή στη γύρω περιοχή είχε αναγραφεί στους τοίχους το σύνθημα «θάνατος στο ΚΚΕ».
Είναι προφανές ότι το άνανδρο νυχτερινό χτύπημα στα γραφεία μιας κομμουνιστικής οργάνωσης που έχει ως προμετωπίδα του αγώνα της τη μαζική λαϊκή αντίσταση στην ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα και φασιστική θηριωδία δεν είναι τυχαίο.
Δηλώνουμε στους επίδοξους τρομοκράτες του κομμουνιστικού, αριστερού και συνολικότερα του δημοκρατικού λαϊκού κινήματος ότι δεν τρομοκρατούμαστε και οι λαϊκοί αγώνες δεν πρόκειται να τιθασευτούν με πράξεις εγκληματικής βίας.
Οι φρουροί της βάρβαρης πολιτικής της ιμπεριαλιστικής υποτέλειας, της φτώχειας, ανεργίας και καταστολής θα βρουν απέναντί τους τη διαρκώς αναπτυσσόμενη ενωτική συλλογική πάλη.
Ο εκλογικός συνδυασμός «ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ» διατρανώνει την αντίθεσή του στις κάθε είδους φασιστικές πρακτικές και δηλώνει ότι θα δώσει και αυτή την πολιτική μάχη της προάσπισης των λαϊκών συμφερόντων και ελευθεριών, προπαγανδίζοντας τις θέσεις του ενάντια στην ιμπεριαλιστική εξάρτηση και την κατεδάφιση των εργατο-λαϊκών δικαιωμάτων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.