Aυτή η Ευρώπη, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη χιτλερική Γερμανία.



 Τώρα που η "αραβική άνοιξη" με στόχο την ανατροπή του προέδρου Άσαντ απέτυχε παταγωδώς με τη νίκη του Συριακού λαού εναντίον της ιμπεριαλιστικής επίθεσης...

Τώρα που ο αγωγός του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας (σήμερα και σε μεταξύ τους σύγκρουση) για τη μεταφορά ενέργειας στην Ευρώπη μέσω Δαμασκού απέτυχε.
 
Τώρα το μοναδικό όπλο στα χέρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης του 4ου Ράιχ παραμένουν οι κυρώσεις εναντίον του λαού της Συρίας, που υπερασπίστηκε την πατρίδα του κι επανεξέλεξε δημοκρατικά τον πρόεδρο Άσαντ και την κυβέρνησή του από την εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων μισθοφόρων, δολοφόνων από περισσότερες από 80 χώρες του πλανήτη.
Τώρα το διευθυντήριο των Βρυξελλών που δεν διαθέτει καν αστική εκλογική νομιμοποίηση ανακοίνωσε νέες κυρώσεις εναντίον της Συρίας. Κυρώσεις εναντίον 16 Σύρων πολιτών "για το ρόλο τους στην ανάπτυξη και χρήση χημικών όπλων εναντίον άμαχων πολιτών"

Αυτή η πολιτική, ηθική και πολιτιστική χρεοκοπία των γραφειοκρατών της Ευρώπης με την υπογραφή της Μογκερίνι, εκπροσώπου των υπουργών των Εξωτερικών της Ε.Ε., ή σωστότερα η επιβλέπουσα τους ευρωπαίους υπουργούς των Εξωτερικών για λογαριασμό του υπέρ-εθνικού κεφαλαίου, δεν αξίζει ανάλυσης ή σχολιασμό.


Για έξι ολόκληρα χρόνια -διανύουμε τον έβδομο χρόνο ιμπεριαλιστικής επίθεσης- όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις στάθηκαν σθεναρά εχθρικές απέναντι στη φίλη και σύμμαχο Συρία.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.