ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

       ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ          
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ


Χαλκίδα, 3 Ιουλίου 2017


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με τις Πρεσβείες της Ρουμανίας και της Αυστρίας στην Ελλάδα και την Ομοσπονδία Ελληνικών Κοινοτήτων Ρουμανίας, πραγματοποιούν μια σειρά εκδηλώσεων με τίτλο «Πολιτιστικές Συναντήσεις στην Καρδιά της Ελλάδας».
Το Σάββατο 8 Ιουλίου στο «Φρούριο Καράμπαμπα», στη Χαλκίδα, και ώρα 21:30 (είσοδος ελεύθερη) και την Κυριακή 9 Ιουλίου στον «Βράχο Λουτρών Αιδηψού», στην Αιδηψό, και ώρα 21:30 (είσοδος ελεύθερη), δυο βραδιές υπό τους ήχους της συμφωνικής ορχήστρας «Paul Constantinescu» και των σολίστ Marie Isabel Kropfitsch  και Valentin Macoviciuc θα μας ταξιδέψουν σε ξεχωριστά μουσικά μονοπάτια.
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας μέσα από συνέργειες ενισχύει την πολιτιστική της διαδρομή αναδεικνύοντας σημεία και θέσεις πολιτιστικού ενδιαφέροντος.
Σκοπός είναι η ενίσχυση και η προβολή του «πολιτιστικού τουρισμού» προσφέροντας οργανωμένη πρόσβαση στους πολιτιστικούς της πόρους αλλά διατηρώντας ταυτόχρονα τον σεβασμό που απαιτεί η αρχαιολογική και περιβαλλοντική τους αξία.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.