Απο την εφημερίδα των σκουπιδιών

Η Περιστέρα είπε ότι ο Σύριζα πήρε απλώς την κυβέρνηση κι όχι την εξουσία. 

Κι αυτό είναι απολύτως σωστό. 

Αλλά εφόσον γνώριζαν από πριν αυτόν το διαχωρισμό, γιατί πρόβαλαν την κυβέρνηση ως το άλφα και το ωμέγα για το σκίσιμο των μνημονίων, την αλλαγή των συσχετισμών και μια δίκαιη κοινωνία;

Λέει επίσης πως δε γνωρίζει κανέναν που να επωφελήθηκε προσωπικά από την κυβέρνηση Σύριζα στην πλάτη του ελληνικού λαού.

 Δε μας ενδιαφέρει τι έκαναν και τι κάνουν τα στελέχη της κυβέρνησης σε αυτό το κομμάτι, αλλά αν ενδιαφέρεται, μπορεί να κοιτάξει έναν πίνακα με τα ετήσια κέρδη των επιχειρήσεων, μια λίστα μετακλητών και των έμμισθων Συριζοτρόλ. 

Είναι όλοι τους προσωπικά επωφελημένοι και κάποιοι άμεσα εξαρτημένοι από την κυβέρνηση και την επανεκλογή της.

Παρακμιακός μικροαστικός ατομικισμός.


ΑΠΟΘΕΩΣΗ του ΨΕΥΔΟΥΣ

Όσοι λοιπόν παραξενεύονται για την ιδεοληψία της Μεταμοντέρνας «Αριστεράς» καλύτερα να μην την συγχέουν με την Αριστερά που γνωρίσαμε Ιστορικά. 

Αποτελούν ένα περιφερόμενο Κοινωνικό Στρώμα του 3-4% που καταφέρνει με ψευδεπίγραφο τρόπο να ενσωματώνει αιτήματα μεγάλων στρωμάτων όπως και έγινε στις εκλογές του 2015. 

Πάντα με ψευδοαριστερή μπαγκέτα.  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.