Θράσος Πελτσάνικου


Είναι για να σαλτάρεις με το θράσος κάποιων κυβερνητικών στελεχών. Και αναφερόμαστε για τον πρόεδρο της βουλής Πετσάλνικο, και στην απάντηση που έδωσε σε δημοσιογράφο για το πόσο στοίχισε η ιστοσελίδα της βουλής.

Να γράψουμε δυο λόγια για όσους δεν γνωρίζουν το θέμα. Ενας βουλευτής του Καρατζαφέρη –ο Κ. Βελόπουλος- καταθέτει ερώτηση στην βουλή για να μάθει πόση αμοιβή πήρε η εταιρία η οποία κατασκεύασε την ιστοσελίδα - επί των ημερών του κ. Δημ. Σιούφα και της κ. Αννας Μπενάκη-.

Η γραπτή απάντηση που παίρνει από τον πρόεδρο της βουλής Πελτσάνικο είναι ότι η ιστοσελίδα στοίχισε 1.011.318,89 ευρώ! Σωστά διαβάσατε: ένα εκατομμύριο έντεκα χιλιάδες ευρώ και κάτι ψιλά.
Στην απάντηση επίσης διαβάζουμε ότι δόθηκαν επιπλέον 48.197,38 ευρώ «για την κατάρτιση χειριστών και διαχειριστών του έργου».

Και αν έμεινε εκεί θα μπορούσαμε απλώς να μιλάμε για ένα ακόμη σκάνδαλο.
Όμως η απάντηση που δίνει ο Πετσάλνικος σε ανάλογη ερώτηση δημοσιογράφου είναι τουλάχιστον εξοργιστική!!!

Αντί να πει –έστω για τα μάτια- ότι θα κάνει ένα έλεγχο γ’ αυτό το σκάνδαλο –όσοι έχουμε μια στοιχειώδη επαφή με το Ιντερνέτ ξέρουμε ότι η κατασκευή μιας ιστοσελίδας όσο «πλούσια» και είναι δεν κοστίζει πάνω από 15-20.000 ευρώ- αυτός τι είπε;
Ότι το 80% των χρημάτων της ιστοσελίδας της Βουλής προέρχονταν από κοινοτικούς πόρους και... μόνον το 20% από εθνικούς.

Ακου τι σκέφτηκε ο άνθρωπος!!!! Δηλαδή καλά κάνουν κάποιοι και λεηλατούν τα κοινοτικά κονδύλια, λες και δεν τα έχουμε πληρώσει πολλαπλάσια με διάφορους τρόπους!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.