ΟΙ ΑΦΙΣΕΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΛΚΛΟΡΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ ΤΗΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ" ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ


Ας αφήσουν οι νοσταλγοί του Ανδρέα τις πρωτοβουλίες και τα υπόλοιπα κομματικά βεγγαλικά και ας διαχωρίσουν τη θέση τους με λεβεντιά και δημόσια .

Αφού υπαινίσεσθε οτι το ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη έγινε ένα "απόκομμα" της αμερικανικής λοταρίας τότε τί στο καλό κάθεστε εκεί μέσα και παραμυθιάζετε τον εαυτό σας και τους άλλους ότι δήθεν με τις πρωτοβουλίες σας θα αναστηθεί αυτό που δολοφόνησε εν ψυχρώ ο γυιός του Ανδρέα.


Αν νομίζετε ότι έχουμε το χρόνο να περιμένουμε τη νεκρανάσταση του κόμματός σας, τότε δεν είστε μόνο αφελείς αλλά και συνένοχοι στο έγκλημα που διαπράττει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ εναντίον του ελληνικού λαού ο ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Μαζευτείτε λοιπόν διότι οι "ασπιρίνες" σας έχουν λήξει από την εποχή που χειροκροτούσατε τον πρώτο αποδομητή του "κινήματός" σας , αυτόν που ευχαρίστησε τον Αμερικάνο πρόεδρο για τη γκρίζα μπογιά που έριξε στο Αιγαίο.


Αλήθεια τότε που το σημερινό τσοπανόσκυλο των κοινοβουλευτικών σας εκπροσώπων (αν δεν το καταλάβατε τον Πάγκαλο εννοούμε), παρέδιδε στις μυστικές υπηρεσίες των Τούρκων τον ανύποπτο Οτσαλάν, δεν σας είδαμε να παίρνετε καμιά "αριστερή" πρωτοβουλία, ούτε να κολλάτε καμιά αφίσα του Ανδρέα.

Γιατί να πιστέψουμε ότι μετά από τόσα χρόνια και τόσα γεγονότα ξαφνικά σήμερα επανακτήσατε τη χαμένη σας "αριστερή" ευαισθησία;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.