Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Το να τους κατηγορήσεις ως γελοίους μάλλον ισοδυναμεί με αθώωση. Με το να τους χαρακτηρίσεις ανίκανους ,είναι σαν να τους δινεις συγχωροχάρτι. Είναι απλώς αδίστακτοι εντολοδόχοι εμπρηστές της Δημοκρατίας και του σύγχρονου ελληνικού κράτους.

Ακούσαμε τον κατοχικό υπουργό να μας παρουσιάζει μια δήθεν καινούργια απαίτηση της "Τρόϊκας" γύρω απο το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που ο ίδιος έφερε στον αφρό λίγο καιρό πριν.


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωνε με υποκρυπτόμενη "εθνική αγανάκτηση" ότι τα όσα περιγράφονται στην "επιστολή της Τρόϊκας" είναι εκτός των εξ αρχής συμφωνηθέντων.

Δεν πέρασαν παρά λίγες ώρες και ο εκπρόσωπος του Όλι Ρεν διέψευσε τον κυβερνητικό ισχυρισμό ,αν και δεν χρειαζόταν διότι όλα τα ανθρωποφαγικά μέτρα έχουν ήδη ψηφισθεί απο τον κ. Λοβέρδο και τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ λιγες εβδομάδες πριν όταν ο κατοχικός πρωθυπουργός της Ελλάδας έφερε προς κύρωση στην Βουλή το περίφημο "μνημόνιο".

Ότι και να λέει ο κ. Λοβέρδος και τα μισθωμένα μαϊμουδάκια των τηλεπαραθύρων
το "ασφαλιστικό" νομοσχέδιο και τα αντιεργατικά μέτρα θα αλλάζουν συνεχώς μέχρι να σιγουρευτούν ότι η εξόντωση των εργαζομένων θα είναι βέβαιη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.