Επιχείρηση πολιτικής απάτης

Μία νέα μεγάλη επιχείρηση πολιτικής απάτης είναι σε εξέλιξη. Αποκλειστικό στόχο έχει τον αποπροσανατολισμό του ελληνικού λαού. Να δει δηλαδή το δέντρο και να χάσει το δάσος και να αρκεστεί σε κάποια εξιλαστήρια θύματα αφήνοντας το πολιτικό σύστημα στο απυρόβλητο.

Η «λογική» του Λαζόπουλου δηλαδή (δεν ευθύνεται ο καπιταλισμός, η πλουτοκρατία για όσα αντιμετωπίζει ο εργαζόμενος λαός, αλλά μόνο κάποιες μαριονέτες που συχνάζουν στο κοινοβούλιο. Τις αλλάζουμε με «νέους ανθρώπους στην πολιτική» και εξαλείφονται όλα τα προβλήματά μας) είναι η κύρια κατεύθυνση της αστικής προπαγάνδας.
Ο λόγος προφανής. Είναι η πρώτη φορά μετά την μεταπολίτευση που το αστικό σύστημα συγκλονίζετε συθέμελα. ... Και τι σκοπό παιανίζει ομόφωνα τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια;: Θα βρουν λέει ποια κυβερνητικά στελέχη πρώην και νυν μπλέχτηκαν σε αλισβερίσια με εταιρείες, τσέπωσαν τις μίζες και χρεοκόπησαν την χώρα. Μάλιστα. Φαινόμενα που είναι σύμφυτα με το καπιταλιστικό σύστημα, όπως η διαπλοκή και η διαφθορά, πάνε να τα φορτώσουν αποκλειστικά σε κάποια άτομα και να βγάλουν λάδι το σύστημα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.