Έξω από τη χώρα μας κ. Ερντογάν

Καταφθάνει ως γνωστόν ο Τούρκος πρωθυπουργός κ. Ρατζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα… για την παράδοση του μισού Αιγαίου. Η άφιξη του συνοδεύεται από την περικύκλωση, περίσφιγξη και απομόνωση των νησιών του Αιγαίου από τις Τουρκικές ένοπλες δυνάμεις . Προχθές τη νύχτα στο Αιγαίο έγινε χαμός ! !
Είχαμε σειρά αεροναυτικών επεισοδίων με τις τουρκικές δυνάμεις να συμπεριφέρονται όχι απλώς προκλητικά, αλλά καθαρά επιθετικά, με εγκλωβισμούς ελληνικών μαχητικών και ενός μεταφορικού αεροσκάφους C-130 από ραντάρ τουρκικών φρεγατών (!), αλλά και να παραβιάζουν περισσότερες από 17 φορές τον Ε.Ε.Χ. (ελλ. εναέριος χώρος) με ανθυποβρυχιακά ελικόπτερα S-70 και...
μαχητικά αεροσκάφη.
Την σκυτάλη πήραν χθες το πρωί στις 09.14 τουρκικά μαχητικά F-16 που προχώρησαν σε παραβιάσεις του ΕΕΧ στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο.
Όλα τα επεισόδια, τα σοβαρότερα και περισσότερα εδώ και πολλούς μήνες κρατήθηκαν μυστικά από την κυβέρνηση, προφανώς για να μην «χαλάσει το κλίμα» της επίσκεψης του Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα αύριο Παρασκευή 14/5. Το κλίμα αυτών των συζητήσεων δεν χαρακτηρίζεται πλέον ως «διπλωματία των κανονιοφόρων» αλλά «επίθεση των κανονιοφόρων» που μεταφέρονται διπλωματικά από το Αιγαίο στην Αθήνα για να κάμψουν τους ψοφοδεείς να υπογράψουν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.