Το ΠΑΣΟΚ, ενώ εξαθλιώνει το λαό, ταυτόχρονα αυξάνει το καθεστώς του.

Τη στιγμή που το σοσιαλιστικό κόμμα εμφανίζεται σκληρό με τον ιδιωτικό τομέα και ταυτόχρονα εξαθλιώνει τους πολίτες με τη βαριά φορολογία που επιβάλει, την ίδια στιγμή διογκώνει το κρατικοδίαιτο καθεστώς αυξάνοντας τις δημόσιες δαπάνες.

Κρατηθείτε. Από τον Οκτώβριο 2009 μέχρι τον Μάϊο 2011 ίδρυσε 41 νέες Γενικές Γραμματείες, Νομικά Πρόσωπα και Αυτοτελείς Υπηρεσίες, που....
αυξάνουν δραματικά το κόστος λειτουργίας του κράτους, σε βάρος των φορολογουμένων πολιτών.

Η Νέα Δημοκρατία εγκαλεί τον κ. Παπανδρέου λέγοντας: «Δεν αντιλαμβάνεται ο κ. Παπανδρέου ότι είναι πρόκληση να μιλά για μείωση του κόστους της λειτουργίας του κράτους και να καταλήγει στο αντίθετο; Δεν αντιλαμβάνεται ότι είναι αντιφατικά όσα λέει και όσα κάνει;».

Και εμείς λέμε ότι η Νέα Δημοκρατία, είτε κοροϊδεύει εμάς είτε εκείνη δεν αντιλαμβάνεται τι της γίνεται. Μα ο κ. Παπανδρέου όχι απλά αντιλαμβάνεται τι κάνει, αλλά αυτό ακριβώς θέλει να κάνει. Δηλαδή σε περίοδο προκληθείσας από τον ίδιο κρίσης και αδιαφορώντας για την εξαθλίωση του λαού, θέλει να κτίσει γερά το κρατικοδίαιτο σοσιαλιστικό του καθεστώς για τα επόμενα 50 χρόνια κάτω από την ομπρέλα διεθνούς υποστήριξης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια