Hλεκτρονικό έγκλημα τα blogs! Γελάνε και τα ποντίκια!

Το διαδίκτυο θα παύσει να  φιλοξενεί κουκουλοφόρους, διεμήνυσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, κατά την ενημέρωση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για τις πρωτοβουλίες ενάντια στα φαινόμενα της βίας.
 
Μιλτ  Παπαιωάνου - Η αυθάδεια της πασοκικής υπαλληλοκρατίας


 
Το υπουργείο Δικαιοσύνης προωθεί νομοθετικό πλαίσιο για την  αντιμετώπιση εγκλημάτων μέσω διαδικτύου, με αιχμή την ταυτοποίηση των διαχειριστών των blogs.
Το ηλεκτρονικό έγκλημα πρέπει να καταπολεμηθεί, χωρίς να τίθεται σε αμφισβήτηση η ελευθερία του λόγου και της γνώμης, τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης και ενημέρωσε τους βουλευτές ότι άμεσα συγκροτείται νομοπαρασκευαστική επιτροπή υπό τον αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας Αθανάσιο Ράντο για την ταυτοποίηση των διαχειριστών των blogs, την ταυτοποίηση των χρηστών υπηρεσιών διαδικτύου και τη διεύρυνση των εγκλημάτων για τα οποία επιτρέπεται η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών.
Η Επιτροπή θα παραδώσει τις προτάσεις της μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου.
 
Hλεκτρονικό έγκλημα τα blogs! Γελάνε και τα ποντίκια!
 
Στην χώρα του τίποτα και του κανένα ...δεν έχουν με τι να ασχοληθούν και επιστρατεύουν κομπογιαννίτες  παπαρολόγους ιντερνολογους-ραβδοσκόπους  για να πατάξουν την ελευθερία της έκφρασης αλλά και την ανάπτυξη, θέλουν να ελέγχουν το κάθε τι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.