Επιχείρησαν να αδειάσουν το εργοστάσιο της ΝΕΟΣΕΤ στο Βασιλικό

«Οι εναπομείναντες εργαζόμενοι και το Δ.Σ. του Σωματείου της ΝΕΟΣΕΤ, καταγγέλλουμε τον υπόδικο για χρέη (Δημόσιο, ΙΚΑ, εργαζόμενους, κ.λ.π.) Κων/νο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ, ιδιοκτήτη της ΝΕΟΣΕΤ και τους απολυμένους, Νικόλαο ΓΚΟΥΝΤΑΡΟΠΟΥΛΟ πρώην Διευθυντή του εργοστασίου, Κων/νο ΚΟΚΚΑΛΑ πρώην εργοδηγό,Γεώργιο ΣΠΑΝΟ πρώην εργοδηγό, Παναγιώτη ΔΗΜΟΥ πρώην υπεύθυνο ποιοτικού ελέγχου, ότι με εντολή του πρώτου οιπροαναφερόμενοι απολυμένοι επιχείρησαν μαζί με μισθωμένη εταιρία (ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗΣ GRΟUPA.E. με έδρατη ΘΗΒΑ) να «αδειάσουν» το εργοστάσιο της ΝΕΟΣΕΤ στο Βασιλικό από πρώτες ύλες,προϊόντα κ.λ.π.
Η μεθοδολογία τους ήταν τουλάχιστον ύποπτη και παράνομη, γιʼ αυτόάλλωστε δεν κατεγράφησαν στο βιβλίο, πύλη του εργοστασίου στα βιβλία εισόδου –εξόδου, έγινε απογευματινή ώρα και δεν είχαν ενημερωθεί οι αρμόδιες αρχές(Επιθεώρηση κ.λ.π.)
Τους πιο πάνω αντιλήφθησαν οι εργαζόμενοι τηςΝΕΟΣΕΤ, οι οποίοι είναι απλήρωτοι από τον Σεπτέμβρη του 2012 και από 27/2/2013σε επίσχεση εργασίας. Οι εργαζόμενοι κάλεσαν την αστυνομία και κατέθεσαν μήνυση στον πρώην διευθυντή και στους πρώην απολυμένους συναδέλφους!
Επιφυλασσόμαστε δε, να κινηθούμε δικαστικά και κατά του κυρίου Νικολιδάκη, σε περίπτωση που επιχειρήσει ξανά να συμμετάσχει σε τέτοιεςενέργειες εις βάρος των απλήρωτων εργαζομένων της ΝΕΟΣΕΤ και να επιστρέψει όποια προϊόντα έχει παραλάβει παράνομα από το εργοστάσιο.
Σημειώνεται ότι υπάρχει δικαστική απόφαση ασφαλιστικώνμέτρων, που απαγορεύει την μεταβολή των περιουσιακών στοιχείων της ΝΕΟΣΕΤ .
Στις 5/6/2013 το εργοστάσιο ΝΕΟΣΕΤ στο Βασιλικό Εύβοιας, βγαίνει στονπλειστηριασμό για υποχρεώσεις σε 2 απολυμένους για 15.100 ευρώ και εδώ φαίνεται ξεκάθαρα ο δάχτυλος της ΝΕΟΣΕΤ για εκφοβισμό και εξαναγκασμό, ώστε να αποδεχτούμε τις απολύσεις μας, χωρίς να μας καταβληθούν τα χρήματα που μας οφείλουν.
Οι εργαζόμενοι δενείναι υπεύθυνοι για την κατάσταση της Εταιρίας, αλλά ο ιδιοκτήτης της κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ και τα δεκάδες goldenboys του, που αμείβονταν με υπέρογκα ποσά. Οι εργαζόμενοι θα αγωνιστούν μέχρι τέλους για να δικαιωθούν.»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.