............. με…. σύστημα κέρδισαν τον ΟΠΑΠ



Με μια άνευ ουσίας «διαπραγμάτευση» αφού όλα είχαν προσυμφωνηθεί της Emma Delta (κοινοπραξία που συμμετέχουν οι Γίρι Σμετς από την Τσεχία, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Δ. Κοπελούζος και η Lottomatica από τη Ιταλία), με τον Οργανισμό Ξεπουλήματος της Δημόσιας Περιουσίας, τον γνωστό  ΤΑΙΠΕΔ ανακοινώθηκε χθες η πωλησή του.

Το σκάνδαλο της πώλησης του ΟΠΑΠ ολοκληρώθηκε χθες και ο  κερδοφόρος αυτός δημόσιος οργανισμός πέρασε στα χέρια ημέτερων επιχειρηματικών συμφερόντων της κυβέρνησης Σαμαρά κάτω από τυμπανοκρουσίες και ανακοινώσεις για τα «πολλαπλά οφέλη στην Ελληνική οικονομία» και το «κλίμα της εμπιστοσύνης των επενδυτικών κεφαλαίων», προς την κυβέρνηση της ανάπτυξης και της ευημερίας των Σαμαρά Βενιζέλου και Κουβέλη.

Ένας κερδοφόρος οργανισμός με κέρδη το 2012 505 εκατ. ευρώ και την δεκαετία 2002 -2012 στα 5,795 δόθηκε δώρο στους «επενδυτές» της τρόικας και των μνημονίων για να επιχειρήσουν το καινούριο φαγοπότι της μίζας και της ρεμούλας από τον δημόσιο χρήμα.

Με αυτή την «πώληση» – δώρο στα επιχειρηματικά συνεταιράκια της κυβέρνησης Σαμαρά, πέφτουν οι μάσκες  των προπαγανδιστών για την πώληση δήθεν των ζημιογόνων επιχειρήσεων του δημοσίου που θα απαλλάξουν τον Ελληνικό λαό από τα δυσβάστακτα χρέη.

Το ξεπούλημα των δημόσιων υπηρεσιών και οργανισμών δεν γίνεται για να φέρουν δήθεν χρήματα στα κρατικά ταμεία, αλλά για  να στηρίξουν τα κέρδη των φίλων «επενδυτών» οι οποίοι με τη σειρά τους θα στηρίξουν και θα χρηματοδοτήσουν το χρεοκοπημένο Ελληνικό πολιτικό σύστημα, για να διαιωνίζουν και να συντηρούν τα κέρδη και τις πολιτικές τους καριέρες μέσα από αυτό το διαχρονικό αλισβερίσι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.