ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΡΑΝΙΟ


Ο εχθρός του λαού

Ένας νοσηρός εγκέφαλος θα σκεφτόταν ότι βιάστηκαν να τους απολύσουν πριν τις πανελλήνιες για τις πανελλήνιες. Το σωστό δόλωμα θέλει ακριβές τάιμινγκ. Έπρεπε να φορέσουν τα χακί. Οι κυβερνητικοί συνδικαλιστές δάκρυσαν σαν κροκόδειλοι για τους αναπληρωτές που θ’ απολυθούν, έκαναν το καθήκον τους, το Σεπτέμβρη θα επιστρέψουν σκεφτικοί. Το έγκλημα θα έχει καταγραφεί.
Αν κάτι έχει σημασία σ’ αυτή την παρωδία είναι ότι ο νόμος και η τάξη επιβάλλονται σαν θεία δίκη, ότι την επόμενη φορά που μπορεί να επιστρατεύσουν εμάς θα μας φανεί σχεδόν φυσιολογικό, ότι η μεταπολίτευση του ’74 θυμίζει διάλειμμα ολίγων ετών, ότι βουλιάζουμε αργά και σταθερά.
Η κυβερνητική ΑΔΕΔΥ κρεμάει την κυβερνητική ΟΛΜΕ, ενώ η κυβερνητική ΔΟΕ παίρνει το πρωινό της ρεμβάζοντας. Όλα εκτυλίσσονται σε τηλεοπτικά πάνελ, εχθρός του λαού θα πρέπει να γίνουν τώρα οι εκπαιδευτικοί…
Όμως συνάδελφοι, ό, τι συμβαίνει σήμερα στους καθηγητές θα συμβεί αύριο σε μας με τη συγχώνευση τμημάτων, τάξεων, σχολείων. Προτείνουμε τη μαζική συμμετοχή όλων μας, σε όσες ενέργειες αντίστασης τις επόμενες μέρες γίνουν. Την Πέμπτη η ΕΛΜΕ διοργανώνει συλλαλητήριο και πορεία στην οδό Αβάντων στη Χαλκίδα, στις 19.00 το απόγευμα με συγκέντρωση πίσω από τα Δικαστήρια. Να είμαστε όλοι και όλες εκεί.
Από το Τελευταίο Θρανίο

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.