Σχόλιο της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ Στερεάς Ελλάδας για τις δηλώσεις του κ. Χαϊνά κατά την παρουσίαση των αντιπεριφερειαρχών του συνδυασμού του.


Οι αερολογίες του κ. Χαϊνά, υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς με τη ΔΗΜΑΡ, υποτιμούν τη νοημοσύνη των εργαζομένων.
Η αυτοπαρουσίαση της πρότασης του ως «προοδευτικής» είναι ανυπόστατη γιατί η πράξη αποδεικνύει ότι κάθε πρόταση που υπηρετεί την επιχειρηματικότητα και τα συμφέροντα των επιχειρήσεων, κάθε πρόταση που υποτάσσεται στη στρατηγική της Ευρωπαϊκής Ένωσης που σαρώνει τα εργατικά, λαϊκά δικαιώματα, είναι πρόταση αντιλαϊκή και δεν έχει καμιά σχέση με τα λαϊκά συμφέροντα.
Άλλωστε αυτό έχει αποδειχθεί μέσα από την πείρα του λαού της περιοχής για το ρόλο της ΔΗΜΑΡ και γενικότερα της λεγόμενης «κυβερνώσας αριστεράς».
Οι εργαζόμενοι γνωρίζουν καλά ότι η ΔΗΜΑΡ ακούμπησε τη λαϊκή ψήφο στην ποδιά της κυβέρνησης Ν.Δ –ΠΑΣΟΚ, συμμετείχε στην τρικομματική κυβέρνηση και επέβαλλε μαζί τους πολύ σκληρά αντιλαϊκά μέτρα, υλοποιώντας την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των μνημονίων.
Συνεπώς, αυτό είναι αποφασιστικής σημασίας κριτήριο για τη λαϊκή επιλογή, είναι κριτήριο ψήφου που μπορεί να παραμερίσει τα κάθε λογής αναχώματα που δεν έχουν καμία σχέση με την οργάνωση της λαϊκής πάλης.
Πραγματική τιμωρία της αντιλαϊκής πολιτικής που βασανίζει το λαό μας είναι η ισχυροποίηση του ΚΚΕ και της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ που έχουν μαχητική πρόταση για την περιφέρεια και τους δήμους, πρόταση που συγκρούεται με τα μεγάλα συμφέροντα και έχει κριτήριο τα συμφέροντα των εργατικών, λαϊκών οικογενειών της περιοχής.
Για το δικαίωμα στη δουλειά, την ουσιαστική ανακούφιση των ανέργων, δωρεάν κοινωνικές υπηρεσίες, υποδομές που υπηρετούν τις λαϊκές ανάγκες, προστασία του περιβάλλοντος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.