Στέλνουν στο αρχείο με... fast track την έρευνα για τον αρχηγό της αστυνομίας

 Νίκος Παπαγιανόπουλος
Προς το αρχείο φαίνεται πως οδεύει η υπόθεση της πρωτοφανούς παραίνεσης του αρχηγού της Αστυνομίας, Νίκου Παπαγιαννόπουλου, προς υφιστάμενούς του αξιωματικούς να κάνουν «το βίο αβίωτο» σε μετανάστες, όπως είχε αποκαλύψει το HOT DOC, παρουσιάζοντας μάλιστα και το σχετικό ηχητικό ντοκουμέντο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αντιεισαγγελέας εφετών Παναγιώτης Πούλιος, που έχει αναλάβει την υπόθεση, εισηγήθηκε την αρχειοθέτηση της υπόθεσης, υποστηρίζοντας πως από τη διερεύνησή της δεν προκύπτουν αξιόποινες πράξεις για τον αρχηγό της Αστυνομίας.
Και αυτό, χωρίς καν να έχει κληθεί να καταθέσει ο Κώστας Βαξεβάνης ή οποιοσδήποτε άλλος δημοσιογράφος του HOT DOC, το οποίο αποκάλυψε την όλη υπόθεση!
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εν λόγω εισαγγελέας είχε διοριστεί από τον πρώην υπουργό Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλο, του οποίου ο γιος ήταν δικηγόρος υπόδικων πρακτόρων της ΕΥΠ που κατηγορούνταν για κατασκοπία και άλλα αδικήματα.
Σχολιάζοντας τις πληροφορίες αυτές, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέφερε πως δημιουργούνται μείζονα ερωτηματικά, με δεδομένο ότι πρόκειται για μία υπόθεση που έχει αποκαλυφθεί εδώ και τρεις μήνες και έχει απασχολήσει το πανελλήνιο, ενώ δεν έχει υπάρξει κάποια δημόσια τοποθέτηση διάψευσης από την πλευρά του αρχηγού της Αστυνομίας για το θέμα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.