Μια κατάσχεση κάθε λεπτό κάνει η εφορία

 Είναι συγκλονιστικά τα στοιχεία που φέρνει στην δημοσιότητα βδομαδιάτικο έντυπο, επικαλούμενο επίσημες κυβερνητικές ανακοινώσεις.

Αφού πρώτα μας άφησαν άνεργους, οδήγησαν στην εξαθλίωση τεράστιες μάζες των λαϊκών στρωμάτων, τώρα έρχονται και μας «ξαφρίζουν» ότι μας έχει απομείνει.

Πέρα απ’ τα παραμύθια του sacces story των Σαμαροβενιζέληδων η φτωχοποίηση του λαού μας συνεχίζετε ακάθεκτη και σ’ αυτό έρχεται να προστεθεί το μπαράζ κατασχέσεων μισθών, ενοικίων και άλλων ποσών που υπάρχουν σε λογαριασμούς οφειλετών του δημοσίου, οι οποίοι πάντα προέρχονται από τα λαϊκά στρώματα.

Τον Γενάρη οι κατασχέσεις από τις εφορίες σε βάρος φορολογουμένων με ληξιπρόθεσμες οφειλές στο δημόσιο έφτασαν τις 17.365!!! Δηλαδή κατά μέσο όρο οι εφορίες έκαναν πάνω από 700 κατασχέσεις κάθε εργάσιμη μέρα ή πάνω από 85 την ώρα!!!

Εδώ να σημειώσουμε ότι ο ρυθμός κατασχέσεων είναι τριπλάσιος με τον Γενάρη του 2013, όταν είχαν γίνει 5.871 κατασχέσεις!

Αδιανόητες καταστάσεις. Δυστυχώς όμως τις ανεχόμαστε …

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.