Με sms ενημερώθηκαν οι συγγενείς των θυμάτων του αεροσκάφους για την μη ανεύρεση επιζώντων

«Με μεγάλη μου λύπη πρέπει να σας ενημερώσω ότι σύμφωνα με τα νέα στοιχεία η πτήση MH370 κατέπεσε στο Νότιο Ινδικό Ωκεανό», δήλωσε ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας Ναζίμπ Ραζάκ επιβεβαιώνοντας το χειρότερο σενάριο γα την τύχη των 239 επιβαινόντων της πτήσης MH370 των Malaysia Airlines. «H Malaysia Airlines ανακοινώνει με λύπη ότι πρέπει να υποθέσουμε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η πτήση MH370 χάθηκε και ότι δεν υπάρχουν επιζώντες μεταξύ των επιβαινόντων. Όπως θα ακούσετε από τον πρωθυπουργό της Μαλαισίας, πρέπει να αποδεχθούμε τις ενδείξεις που δείχνουν ότι το αεροσκάφος κατέπεσε στο νότιο Ινδικό Ωκεανό», αναφέρεται στο sms που εστάλη στους συγγενείς των 239 ανθρώπων που επέβαιναν στο μοιραίο Boeing 777.
Σήμερα οι αρχές της Αυστραλίας ανακοίνωσαν ότι βρήκαν αντικείμενα που εικάζεται ότι προέρχονται από το αεροσκάφος της Malaysia, σε μια περιοχή περίπου 2.000 χιλιόμετρα δυτικά του Περθ της αυστραλίας. Οι Αυστραλοί ανακοίνωσαν ότι εντόπισαν «κυκλικά» και «ορθογώνια» αντικείμενα πορτοκαλί και πράσινου χρώματος μέσα στην θάλασσα.
Με βάση τις δηλώσεις υπουργού Μεταφορών της Μαλαισίας, τα αντικείμενα είναι δύο στο σύνολο και έχουν περίπου ένα μέτρο μήκος. Όπως είπε ο ανώτατος αξιωματούχος της Μαλαισίας, τα αντικείμενα αναμένεται να ανασυρθούν μέσα στις επόμενες ώρες ή και αύριο, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Αυτά τα αντικείμενα είναι ξεχωριστά από εκείνα που αναφέρθηκαν ότι εντόπισε κινεζικός δορυφόρος περίπου στην ίδια όμως περιοχή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.