Πλειστηριασμός στην Καρδίτσα, αύριο (σήμερα 16/12/2015, ώρα 16.00 μμ) στο Ειρηνοδικείο Καρδίτσας!


Πλειστηριασμός στην Καρδίτσα, αύριο (σήμερα 16/12/2015, ώρα 16.00 μμ) στο Ειρηνοδικείο Καρδίτσας...!!!!
Καλούμε τις συντρόφισσες - συντρόφους, τους ενεργούς πολίτες της Καρδίτσας και όχι μόνο και κάθε δημοκράτη αγωνιστή, που αντιτίθεται στα μνημόνια και στις μεγάλες αδικίες που έχουν συσσωρευτεί σε βάρος του λαού, να μας ακολουθήσει στο μεγάλο ΑΡΙΣΤΕΡΟ - ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ που θα δώσει παρόν αύριο τη συγκεκριμένη ώρα στην πλατεία δικαστηρίων. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ...!!!!
ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ: ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ.
ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟ...
ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΑΜΕ (ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΜΑ ΤΟΥΣ)...!!!
Ότι δηλαδή θα επανέρθουν από την 01/01/2016....
Από το "μέτωπο" των σπιτιών έχουμε δύο ενδεχόμενα.
* Το ένα είναι ο επικοινωνιακός χειρισμός. Αν υπερισχύει αυτό το σενάριο, ο επικοινωνιακός χειρισμός του θέματος δεν είναι τίποτε άλλο παρά κέρδος χρόνου για την κυβέρνηση, στο γνωστό μοτίβο "έκανα ότι μπορούσα".
* Η δεύτερη περίπτωση είναι να υπάρξει εδώ πραγματική διαπραγμάτευση με "ανταλλάγματα", του τύπου διευθετούμε το ζήτημα των πλειστηριασμών, υπερισχύει η πρόταση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δηλαδή, αλλά στα υπόλοιπα μέτωπα έχουμε πλήρη εφαρμογή των προτάσεων των θεσμών.....!!!!!!!!!!
Φίλες και φίλοι, συντρόφισσες και σύντροφοι αν δεν παραμείνει το αρραγές μέτωπο για την πρώτη κατοικία, πολλοί άνθρωποι που έχασαν τις δουλειές τους ή έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους θα βγουν στο δρόμο εξαιτίας της βίας των μνημονίων. ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ υπέγραψαν μνημόνιο αλλά διατείνονται ότι έγιναν μνημονιακοί κατ΄ανάγκη..! Αυτό θα το δούμε, για ακόμη μια φορά, στην πράξη. Εν προκειμένω, η προστασία του μέσου νοικοκυριού, είναι ζήτημα αριστερής ηθικής την οποία ακόμα ΔΕΝ μας έδειξαν οι πολιτικές επιλογές τις συγκυβέρνησης, και πως να μας τη δείξουν αφού ακολουθούν πιστά το πρόγραμμα των τοκογλύφων δανειστών....
Σε κάθε περίπτωση όμως οι πλειστηριασμοί δεν θα περάσουν ανώδυνα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.