Δεν είμαστε όλοι χρυσόψαρα..ούτε τρώμε σανό


Παρακολουθώντας την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κα. Καρακώστα, να περιφέρεται από κανάλι σε κανάλι και να προβάλει τη "σεμνή αριστερή" πολιτική της κυβέρνησης, μέσω της φιλοξενίας μιας οικογένειας προσφύγων σ' ένα από τα σπίτια της, νιώθεις τον εκφασισμό της κοινωνίας, το δηλητήριο με το οποίο διαποτίζουν τις μάζες.
Όπλο φονικό η "φιλανθρωπία"... και μαζί με τις εικόνες των εξαθλιωμένων που μονοπωλούν τα ΜΜΕ και που μας έστειλε το φασιστικό καθεστώς Ερντογάν, νιώθεις αδύνατος, ανυπεράσπιστος.
Ούτε μια λέξη, ούτε καν νύξη για το ποιοι προκάλεσαν το "προσφυγικό-μεταναστευτικό". Ποιοι για πέντε ολόκληρα χρόνια υποστήριζαν (με όπλα, χρήματα, στρατιωτική εκπαίδευση σε στρατόπεδα στην Τουρκία, ανήθικες πολιτικές παρεμβάσεις κι ακόμη και απαγορευμένα χημικά όπλα...), τα ανθρωπόμορφα κτήνη, τους αποκεφαλιστές φονιάδες που θα "εκδημοκράτιζαν" το "αιμοσταγές καθεστώς Άσαντ;
Άραγε η κυρία Καρακώστα, τα τελευταία πέντε χρόνια δεν γνώριζε πως στη Συρία ομάδες δολοφόνων που στήριζε η δύση αποκεφάλιζαν, κατέστρεφαν, βίασαν, εξόντωναν και τους περισσότερους από 2.000.000 εκατομμύρια Ελληνορθόδοξων, ισοπέδωναν ελληνικά μοναστήρια και ναούς της Συρίας, με ιστορία και κειμήλια αιώνων (κι όχι μόνον θρησκευτικών θησαυρών, αλλά της αρχαίας Ελλάδας);
 
Η κυρία Καρακώστα γνώριζε πολύ καλά πως και ο ΣΥΡΙΖΑ στήριζε και συνεχίζει να στηρίζει την ιμπεριαλιστική επίθεση στη Συρία.
Η κυρία Καρακώστα γνώριζε πως ο ΣΥΡΙΖΑ στήριζε την "αραβική άνοιξη made in USA" και υποστήριζε του εγκληματίες, τους "εξεγερμένους" (δηλαδή τους φονιάδες μισθοφόρους) να εκδιώξουν τον νόμιμα και δημοκρατικά εκλεγμένο πρόεδρο της Συρίας.
Η κυρία Καρακώστα γνώριζε πως όλα τα πολιτικά κόμματα (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΣΥΡΙΖΑ) ήταν κι είναι ταγμένα υπέρ της ιμπεριαλιστικής επίθεσης και της γενοκτονίας του Συριακού λαού. Για την επίθεση εναντίον του λαού της Συρίας, μόνον το ΚΚΕ είχε εκφράσει την αντίθεσή του κι ο Πάνος Καμμένος με ειδικές αναφορές στους Ελληνορθόδοξους και μάλιστα σε πλήρη αντίθεση με την ένοχη -μέχρι σήμερα- σιωπή του Ιερώνυμου, αλλά και του Βαρθολομαίου.
Η κυρία Καρακώστα γνωρίζει πως κι η κυβέρνηση Τσίπρα συνεχίζει το φονικό εμπάργκο εναντίον του λαού της Συρίας.
Η κυρία Καρακώστα γνωρίζει πως κι κυβέρνηση Τσίπρα συνεχίζει να διατηρεί εμπόλεμη κατάσταση (σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο) με τη φίλη Συρία, αφού συνεχίζει τη διακοπή διπλωματικών σχέσεων, αλλά και την απέλαση της πρέσβειρα της Συρία από την Ελλάδα, ως ανεπιθύμητο πρόσωπο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.