Για τη Γκούτα

Σήμερα έχουμε το καρναβαλικό μασκάρεμα με τον “ανθρωπισμό”, τα “ανθρώπινα δικαιώματα” με την διάδοση “ψευδών ειδήσεων” (fake news) που συντονισμένα, επαναλαμβάνουμε ΟΛΑ τα ΜΜΕ κι όλοι οι δημοσιογράφοι αναλαμβάνουν “εργασία” παραπληροφόρησης και διαστρέβλωσης.
Πριν κλάψεις για την Γκούτα που βομβαρδίζει ο “χασάπης” Άσαντ, όπως σε διαβεβαιώνουν όλες οι δημοσιογραφικές αλητείες και “ανθρωπιστικές” ΜΚΟ δες την αλήθεια σε αυτές τις φωτογραφίες όπου εκατοντάδες άμαχοι, απλοί πολίτες στη Γκούτα -μεταξύ αυτών γυναικόπαιδα- φορτώνονται σε κλουβιά από τους “μετριοπαθείς” σύμφωνα με την “πολιτισμένη” δύση 
 
To "έγκυρο" αμερικάνικο Time magazine μας καλεί να "Σταματήσουμε τη Γενοκτονία του Άσαντ" και να κλάψουμε για τα αθώα θύματα στη Γκούτα, με εντυπωσιακό πρωτοσέλιδο από το έγκλημα του "αιμοσταγούς δικτατορικού καθεστώτος στη Συρία"...
 
Μόνον που η φωτογραφία του εντυπωσιακού πρωτοσέλιδου είναι από τη Γενοκτονία κι Εθνοκάθαρση των αμερικανοσιωνιστών στη μαρτυρική Γάζα το 2012 και συγκεκριμένα όλα τα παιδιά της οικογένειας Νταλού. 







Πως μπορείς να εξηγήσεις σήμερα ότι στο γνωστό διαδικτυακό καθοδηγητικό όργανο της νατοικής "αριστεράς" LEFT.GR  αρθρογραφεί ένα σημαίνων στέλεχος του Σόρος που μας τον εμφανίζουν ως "Paul Rogers είναι καθηγητής στο Τμήμα Σπουδών για την Ειρήνη του Bradford University. Eίναι σύμβουλος του Open Democracy σε θέματα που αφορούν τη διεθνή ασφάλεια";Χρέη γραφείου τύπου της Αλ Κάιντα, των ΗΠΑ και της Ε.Ε. σ' αυτό τον πόλεμο ιμπεριαλιστικής προπαγάνδας, μαζί με το "Παρατηρητήριο τουΡαμί Αμπντουραχμάν", είναι και τα "Λευκά Κράνη" (The White Helmets) της αμερικάνικης Cia.
Αυτή η "ΜΚΟ" ιδρύθηκε επισήμως το 2013 στην Τουρκία από τον αξιωματικό του βρετανικού στρατού James Le Mesurier, που υπηρέτησε στον ΟΗΕ στη διάρκεια των συγκρούσεων στη Βοσνία και Κόσοβο. Ο "φιλάνθρωπος" αξιωματικός του "Ηνωμένου Βασιλείου" συμμετείχε, πάντα ως "ανθρωπιστής" στον ιδιωτικό μισθοφορικό στρατό δολοφόνων Olive Security και Good Harbour International. Η πρώτη ιδιωτική στρατιωτική "εταιρία" είναι σε επίσημη σχέση συνεργασίας με την πασίγνωστη οργάνωση επαγγελματιών δολοφόνων Blackwater (σήμερα Academy), που έγινε διάσημη εταιρία ιδιωτικού στρατού με τις σφαγές αμάχων στο Ιράκ. Η δεύτερη είναι ιδιοκτησίας του άλλου "ανθρωπιστή" Richard Clark, πρώην σύμβουλος ασφαλείας του ειρηνόφιλου προέδρου των ΗΠΑ George W. Bush.
 
«Για τη Γκούτα εσείς οι Ευρωπαίοι διηγείστε μια μεροληπτική αλήθεια. Εκείνοι είναι τρομοκράτες» (Siria. «Su Ghouta voi europei raccontate una verità parziale. Quelli sono terroristi», "Tempi", 22 Φλεβάρη 2018)
Σε εκτενή συνέντευξή στο έγκυρο κι έγκριτο "Tempi", από τα παλαιότερα έντυπα της Ιταλίας, ο ιερέας του Καθολικού Τάγματος  "Salesians of Don Bosco" (έχει την ευθύνη της Παιδείας αναγνωρισμένο κι από την αριστερά για τον εκπαιδευτικό του ρόλο) λέει πολλά, που περιλαμβάνει κι ο τίτλος της συνέντευξης.
Μεταξύ πολλών, ενδεικτικά:
«Που είδατε θύματα από το καθεστώς. Πρόκειται για το ακριβώς αντίθετο. Είναι τρομοκράτες που ρίχνουν πυραύλους εναντίον των σχολείων μας...»
«Εσείς οι Ευρωπαίοι υποστηρίζεται τους τρομοκράτες που κτυπάνε αθώους ανθρώπους. Αυτό είναι απαράδεκτο και κάποιος πρέπει να το πει...»
Ο ιερέας ελπίζει να βρεθεί κάποιος δημοσιογράφος που θα μεταφέρει την άποψή του, αυτό που βιώνει εκεί στη Δαμασκό ενώ οι εντολές που έχει είναι να αναμεταδίδει τα δελτία τύπου της Cia και Μοσάντ;
«Γνωρίζω το γράφουν τα δικά σας ΜΜΕ στην Ιταλία και σε ολόκληρη τη Δύση γι' αυτό τον πόλεμο στη Γκούτα. Γράφουν για τη μία όψη του νομίσματος, κανείς δεν ανησυχεί για το δράμα μας...»
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.