Οι σιωνιστές δολοφονούν παιδιά!



Εδώ και οχτώ χρόνια οι κάτοικοι του παλαιστινιακού χωριού Καφρ Καντούμ στo Boρρά της κατεχόμενης Δυτικής Οχθης, διαδηλώνουν κάθε Παρασκευή, μετά την προσευχή, στον κοντινό ισραηλινό εποικισμό του Κεντουμίν. Κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων έχουν δεχτεί την κτηνώδη ισραηλινή καταστολή, η οποία απέναντι στην ειρηνική διαδήλωση παρατάσσει τον πάνοπλο ισραηλινό στρατό, ενώ στις παλαιστινιακής σημαίες και τα πλακάτ απαντούσε μέχρι πρόσφατα με ομοβροντίες δακρυγόνων και στους πιο ζωηρούς διαδηλωτές με σφαίρες καουτσούκ. Την Παρασκευή 12 Ιούλη, όμως, οι σιωνιστές ξεπέρασαν τον εαυτό τους, διαπράττοντας ένα ακόμα στυγερό έγκλημα, απ’ αυτά που τόσο καλά ξέρουν να κάνουν.

Ελεύθερος σκοπευτής του ισραηλινού στρατού πυροβόλησε στο κεφάλι με σφαίρα διασποράς τον δεκάχρονο παλαιστίνιο διαδηλωτή, Αμπντούλ Ραχμάν Στεΐουι. Η σφαίρα θρυμματίστηκε σε δεκάδες θραύσματα μέσα στο κεφάλι του παιδιού, προκαλώντας του τεράστια εγκεφαλική αιμορραγία και διαλύοντας ολόκληρα τμήματα του εγκεφάλου και των αγγείων του. Το παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ραφίντια της Νάμπλους όπου παλεύει για τη ζωή του. «Εφερε διαμπερές τραύμα στο δεξιό τμήμα του εμπρόσθιου λοβού. Το τραύμα ήταν σοβαρό και υπήρχαν περισσότερα από 100 θραύσματα», δήλωσε ο διευθυντής της νευροχειρουργικής κλινικής, Οτμάν Οτμάν. «Αυτή δεν ήταν λαστιχένια σφαίρα, ήταν μεταλλική σφαίρα», είπε ο γιατρός, σημειώνοντας ότι «αυτή δεν ήταν κανονική σφαίρα. Εχω δει πολλά τραύματα από πυροβόλα όπλα και έσπαγαν μόνο σε μερικά κομμάτια. Πάνω από 100 θραύσματα δεν είναι κανονικό».

Ο Αμπντούλ Ραχμάν συμμετείχε στη διαδήλωση και στεκόταν μακριά από τις συγκρούσεις. Η σφαίρα δεν το πέτυχε τυχαία, αλλά σκοπούμενα. Η στοχοποίησή του από τον ελεύθερο σκοπευτή είχε ως μοναδικό στόχο να σπείρει τον τρόμο στους διαδηλωτές προκειμένου να σταματήσουν τις εβδομαδιαίες διαδηλώσεις τους. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ισραηλινός στρατός χρησιμοποιεί αληθινά πυρά για να διαλύσει τη διαδήλωση στο Καφρ Καντούμ. Μέχρι τώρα οι στρατιώτες πυροβολούσαν στον αέρα, όμως αυτή την φορά έστρεψαν τα όπλα του σε άοπλους διαδηλωτές πυροβολώντας για να σκοτώσουν.

Την περίοδο 2011-2014, δυο διαδηλωτές έμειναν ανάπηροι από τη σιωνιστική καταστολή. Ο ένας δέχτηκε κάνιστρο δακρυγόνου στο στόμα, με αποτέλεσμα έκτοτε να μη μπορεί να μιλήσει, καθώς το πρόσωπο και το σαγόνι του έχουν υποστεί βαριές κακώσεις. Ενας άλλος τυφλώθηκε από λαστιχένιες σφαίρες που δέχτηκε στα μάτια από κοντινή απόσταση. Το 2014, ένας 75χρονος διαδηλωτής πέθανε από ασφυξία λόγω μεγάλης εισπνοής χημικών. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, μέχρι το 2014 ο ισραηλινός στρατός χρησιμοποιούσε μόνο λαστιχένιες σφαίρες και δακρυγόνα, ενώ από το 2014 μέχρι το 2016 χρησιμοποίησε ευρέως σφαίρες 5,6 χιλιοστών, τις λεγόμενες σφαίρες «Τούτου». Παρά το γεγονός ότι ακόμα και η ισραηλινή στρατιωτική Δικαιοσύνη είχε διατάξει την απαγόρευση της χρήσης τέτοιων σφαιρών από το στρατό, γιατί μπορούν να προκαλέσουν το θάνατο στο θύμα, οι σιωνιστές συνέχισαν να τις χρησιμοποιούν μέχρι το 2016, τραυματίζοντας 85 παλαιστίνιους διαδηλωτές, μεταξύ των οποίων δεκάδες παιδιά.

Με την έναρξη του 2019, ο ισραηλινός στρατός όξυνε κατακόρυφα την καταστολή χρησιμοποιώντας αληθινές σφαίρες. Μόνο τον Γενάρη, ισραηλινοί στρατιώτες πυροβόλησαν πέντε διαδηλωτές. Ανάμεσά τους ένα παιδί που δέχτηκε τη σφαίρα στον λαιμό, παραμένοντας νοσηλευόμενο σε κρίσιμη κατάσταση για μέρες σε νοσοκομείο της Δυτικής Οχθης.

Οι σιωνιστές δε διστάζουν να απαντήσουν σε ειρηνικές διαδηλώσεις με την ίδια δολοφονική βία που αντιμετωπίζουν τους μαχητές της Αντίστασης. Το μόνο που καταλαβαίνουν και μπορεί να τους σταματήσει είναι η ένοπλη αντίσταση του παλαιστινιακού λαού, ενώ το μόνο που μένει ως δίδαγμα είναι ότι οι λαοί νικούν με το όπλο στο χέρι, κάτι που γνωρίζει πολύ καλά ο λαός της Παλαιστίνης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.