Το ΣτΕ είναι προκατειλημμένο, η Κυβέρνηση 100% προσκυνημένη, αλλά μην πιστεύετε και το κάθε παπαγαλάκι



Οι αιολικοί έχουν αμολήσει λυτούς και δεμένους για να μάς χώσουν όσα αιολικά χωράει ο τόπος. Οι διαπλεκόμενοι χωματουργοί μας, τα ΜΜΕ που ελέγχουν, οι ΜΚΟ που χρηματοδοτούν,από το πρωί ως το βράδυ, σας παραμυθιάζουν για να πάρουν τα ποσοστά τους.

Ναι, οι πολιτικοί μας είναι τόσο προσκυνημένοι που έχει γίνει βαρετή η διαπίστωση. Όλη η χώρα είναι προσκυνημένη και σε ειδική εκκαθάριση. Κάνουμε ό,τι μάς λένε οι πιστωτές μας.
 
Το ΣτΕ δεν μπορεί να κρατάει καν τα προσχήματα. Δεν αμφιβάλλω ότι υπάρχουν Σύμβουλοι που καταλαβαίνουν τι γίνεται, αλλά είτε δεν μπορούν είτε δεν θέλουν. Και κρύβονται πίσω από σοφιστείες μερικών Προέδρων που κρατάνε τα προσχήματα λιγότερο από ότι θα ...έπρεπε..

 Το βασικό "δημόσιο" συμφέρον που εξυπηρετούν οι ΑΠΕ είναι

  • κατά 60% το Γερμανικό δημόσιο συμφέρον (των εξαγωγέων μηχανημάτων ΑΠΕ),
  • κατά 30% το Γαλλικό και Ιταλικό δημόσιο συμφέρον (EDF-Edison, GDF-Engie, ENEL) και
  • κατά 10% το εργολαβικό συμφέρον των μαυραγοριτών μας "
 Θεωρείστε ότι τα περισσότερα που έχουν τα γράμματα "eco" είναι λαμογιά,

 Ο αγώνας είναι άνισος, αλλά πρέπει να τους παίξετε στο δικό τους παιχνίδι. Και να μην ξεχνάτε:


 Είναι "άχρηστες" επειδή δεν μετράνε στην εξασφαλισμένη επάρκεια ισχύος, δεν υποκαθιστούν συμβατικές μονάδες και δεν εξοικονομούν μετρήσιμα καύσιμα. Είναι "προβληματικές" επειδή απαιτούν θερμές εφεδρείες με χαμηλά τεχνικά ελάχιστα για την ευστάθεια του συστήματος και την εξασφαλισμένη επάρκεια, απαιτούν την πρόσθετη επιδότηση αυτών των μονάδων με εύηχες λέξεις όπως "ΜΑΜΚ" και "ΑΔΙ", απαιτούν γείτονες που να έχουν περισσευούμενη διαθέσιμη ισχύ, και διάθεση για απορρόφηση του κουτουρού ρεύματος, συν τις σχετικές διασυνδέσεις. Και, αν το προσέξατε, δεν είπα κιχ για αισθητική, τοπία, βιοποικιλότητα και τέτοια υποκειμενικά. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.