Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζήτησε ο Κώστας Μπακογιάννης να κηρυχθούν οι περιοχές Δ.Ε. Αυλωναρίου , Δ.Ε. Κονίστρων , Δ.Ε. Ταμυναίων του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας



Την κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης των περιοχών της Εύβοιας όπου έχουν εκδηλωθεί από χθες πυρκαγιές ζήτησε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης. Πρόκειται για τις Δ.Ε. Αυλωναρίου , Δ.Ε. Κονίστρων , Δ.Ε. Ταμυναίων του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου.

Όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες της Περιφέρειας και του Δήμου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, τα λοιπά σώματα ασφαλείας, οι υπηρεσίες πολιτικής προστασίας και οι εθελοντές επιχειρούν συνεχώς, για την ασφάλεια κατοίκων και επισκεπτών και για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, του φυσικού περιβάλλοντος και της περιουσίας.

Η Περιφέρεια επιχειρεί με 20 υδροφόρες, 9 ερπυστριοφόρα και 4 οχήματα τύπου Unimog.

Η νύχτα προβλέπεται μακρά και συστήνεται σε όσους διαμένουν ή διέρχονται από την περιοχή να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να ακολουθούν τις οδηγίες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.