Η διαπλοκή στα χρόνια της πράσινης διακυβέρνησης Μέρος 3

- Γενική Γραμματέας Χωροταξίας και Αστικής Ανάπλασης στο υπουργείο Περιβάλλοντος τοποθετήθηκε η Μαρία Καλτσά, έως το προηγούμενο καλοκαίρι μέλος του ΔΣ της μεγαλοκατασκευαστικής ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.



- Αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ διορίστηκε ο συγχωριανός (από το Φιλώτι της Νάξου) του Γ. Ανωμερίτη, Ν. Μουστάκης, μέχρι πρότινος εταίρος της πολυεθνικής ελεγκτικής εταιρίας «Ernst and Young», που κάνει δουλειές με το δημόσιο (και με τον ΟΛΠ, όπως έχει γραφεί) και με ναυτιλιακές επιχειρήσεις του Πειραιά. Ηταν επίσης μέλος του ΔΣ της «Ασπίς» και στενός συνεργάτης του Π. Ψωμιάδη.



- Πρόεδρος στην «Κτηματολόγιο ΑΕ», εταιρία που διαχειρίζεται τεράστια κονδύλια, τοποθετήθηκε κουμπάρος του υφυπουργού Γ. Μανιάτη. Μέλος του ΔΣ τοποθετήθηκε ο εργολάβος-σύζυγος της υπουργού Παιδείας.

Το πιο προκλητικό είναι πως αυτό το απροκάλυπτο όργιο της διαπλοκής γίνεται παράλληλα με την προπαγανδιστική εκστρατεία περί διαφάνειας. Ο Παπανδρέου προς το παρόν έχει την αβάντα των ΜΜΕ, που μόνο στα ψιλά έχουν γράψει για κάποιες περιπτώσεις. Ομως, δε θ’ αργήσει η στιγμή που θα «βγει στη σέντρα» κάποιος από τους υπουργούς του και τα golden boys που έχει μαζέψει. Υπάρχει, βλέπετε, και ο ενδοκαπιταλιστικός ανταγωνισμός.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.