Η κατάρρευση των ΗΠΑ


Ο Ρώσος καθηγητής Igor Panarin λέει ότι τα γεγονότα συνεχίζουν να επιβεβαιώνουν την «προφητεία» που έκανε για πρώτη φορά πριν από 10 χρόνια, ότι οι Η.Π.Α. θα καταρρεύσουν εντελώς, όπως ακριβώς έγινε με την Σοβιετική Ένωση, πριν από το τέλος του 2010, και προειδοποιεί ότι το χάος θα μπορούσε να αρχίσει να απλώνεται ακόμα και σε δύο μήνες.

Ο Panarin, Δόκτωρ πολιτικών επιστημών και καθηγητής της Ρωσικής Διπλωματικής Ακαδημίας του Υπουργείου Εξωτερικών, δήλωσε στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια των αποκαλυπτηρίων του νέου βιβλίου του, ότι ο Πρόεδρος Ομπάμα δεν έχει κάνει τίποτα για να αποφευχθεί η κρίση η οποία πλησιάζει γρήγορα και ότι θα μπορούσε να αρχίσει να αποκαλύπτεται το Νοέμβριο .

«Ο Obama είναι " ο πρόεδρος της ελπίδας", αλλά σε ένα χρόνο δεν θα υπάρχει ελπίδα», είπε ο Panarin. "Είναι ένας άλλος Γκορμπατσώφ - του αρέσει να μιλάει, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχει κατάφερε να κάνει τίποτα.

Ο Γκορμπατσώφ τουλάχιστον είχε διατελέσει Γραμματέας της περιφερειακής διοίκησης του κομμουνιστικού κόμματος, ενώ ο Ομπάμα ήταν απλώς ένας εργαζόμενος μέσα στην κοινωνία. Η νοοτροπία του είναι εντελώς διαφορετική. Έχει ένα όμορφο πρόσωπο και μιλάει ωραία - αλλά δεν είναι ηγέτης και θα οδηγήσει την Αμερική στη συντριβή. Όταν οι Αμερικανοί το αντιληφθούν - θα είναι σαν έκρηξη βόμβας. "

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.