Δραγώνα Θάλεια - Γ.Γ. του Υπουργείου Παιδείας

"Το θέμα έλλειψης τυπικών προσόντων της κα. Θάλειας Δραγώνα και ο διορισμός της ως γ.γ του Υπουργείου Παιδείας, πέραν του θέματος της ανατριχιαστικής ιδεολογικής προσέγγισής της, συνιστά κοροϊδία του ελληνικού λαού και μελανό σημείο στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, η οποία (κυβέρνηση) πλέον ιδεολογικά διώκει τον πατριωτισμό σ αυτή τη χώρα επίσημα." Νεοκλής Σαρρής

Στην Ακαδημία η πρόκληση της Δραγώνα ότι «Δεν είμαστε Έλληνες»!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΟ ΥΠOΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΛΕΝΕ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ

Επιστολή στον Πρόεδρο
Χαρακτηριστική είναι και η διαμαρτυρία του δρα Nicolas Kaloy, ο οποίος απέστειλε από τη Γενεύη της Ελβετίας, όπου διαμένει, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια την εξής επιστολή:
«Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας,
Από τη Γενεύη Ελβετίας απευθύνουμε το εξής ερώτημα προς εσάς, τον Πρώτον Έλληνα: Είναι δυνατόν η γυναίκα αυτή η οποία ομολογεί ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, να είναι γενική γραμματέας της ΕΘΝΙΚΗΣ παιδείας και να παρέχει γνώσεις στα παιδιά μας; Είστε υπεύθυνος να μας απαντήσετε: Εάν δεν είμαστε Έλληνες, τι είμαστε; Εσείς και ο κ. πρωθυπουργός οφείλετε μίαν απάντηση εις την οποίαν θα δώσωμεν ευρείαν δημοσιότητα σε όλη την ομογένεια των «ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ». Και κυρίως εις ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Ευρώπη»



Πορεία διαμαρτυρίας έξω από το γραφείο της κυρίας Υπουργού, Άννας Διαμαντοπούλου, ύστερα από την επιλογή της κυρίας Δραγώνα ως Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου.

Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2009
Ώρα: 7:00 μ.μ. - 10:00 μ.μ.
Τοποθεσία: ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΓΡΟΥ ΦΙΞ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.