Είναι αδίστακτοι προκειμένου να μεγεθύνουν την τρομοκράτηση του ελληνικού λαού

Είναι αδίστακτοι, δεν χαμπαριάζουν μπροστά σε τίποτα προκειμένου να μεγεθύνουν την τρομοκράτηση του ελληνικού λαού με επιδίωξη να οδηγηθεί μοιρολατρικά στην εξαθλίωση. Για τα κυβερνητικά καλόπαιδα του ΠΑΣΟΚ, μιλάμε φυσικά.

Μετά τον Ευαγγ. Βενιζέλο που είπε ότι: «Αν χάσουμε τον πόλεμο αυτό η χώρα θα έχει πάει δεκαετίες πίσω. Θα έχει επέλθει καταστροφή αντίστοιχη μια πολεμικής ήττας με εξαίρεση τις απώλειες ανθρώπινων ζωών», σήμερα παρόμοιο τροπάρι, με μεγαλύτερη δόση κινδυνολογίας ανέλαβε να μας ψάλει από τον άμβωνα του κοινοβουλίου τους ο Α. Κακλαμάνης. 

Αυτός και αφού τόνισε την αναγκαιότητα των νέων χαρατσιών που επιβάλλει η κυβέρνηση μας παρουσίασε και τον «μπαμπούλα» ότι αν δεν σκύψουμε μοιρολατρικά το κεφάλι και δεν δεχθούμε αδιαμαρτύρητα την εξαθλίωση που θέλει να μας επιβάλλει το μαύρο μέτωπο κυβέρνησης-τρόικας-αστικών κομμάτων τότε κινδυνεύει η «εδαφική ακεραιότητα» της Ελλάδας. Είπε συγκεκριμένα: «Η καταστροφή της χώρας μπορεί να οδηγήσει σε αποκοπή απ’ τον εθνικό κορμό και σμίκρυνση της εδαφικής μας ακεραιότητας σε ευαίσθητες περιοχές όπου ήδη είναι φανερό ότι είναι προδιαγεγραμμένη η πορεία άλλων πλευρών στο εξωτερικό μας μέτωπο ευρισκομένων». Ας μην σχολιάσουμε καλύτερα τίποτα απ’ την ομιλία του Α. Κακλαμάνη..

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.