ΕΡΩΤΗΣΗ Προς την Υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων


Θέμα: «Να λειτουργήσει κανονικά η τάξη της ΓΛυκείου στο Λύκειο της Αγίας Άννας»


Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η σχολική χρονιά 20112012 οι μαθητές της ΓΛυκείου στην Αγία Άννα της Β. Εύβοιας πληροφορήθηκαν ότι δεν θα λειτουργήσει η συγκεκριμένη λυκειακή τάξη στο σχολείο τους και ότι θα παρακολουθούν τα μαθήματα στο Λύκειο Μαντουδίου.
Η απόφαση αυτή είναι απαράδεκτη και προκαλεί πολύ σοβαρά προβλήματα στους μαθητές, αφού θα αναγκαστούν να μετακινούνται σε περίοδο προετοιμασίας για τις πανελλαδικές εξετάσεις, θα χάνουν πολύτιμο χρόνο από το διάβασμά τους και από την ξεκούραση τους διανύοντας καθημερινά πολλά χιλιόμετρα.
Σημειώνουμε ότι ο Δήμος ΜαντουδίουΛίμνηςΑγίας Άννας είναι ορεινός με απαρχαιωμένο οδικό δίκτυο και πολλές φορές ειδικά κατά τους χειμερινούς μήνες η μετακίνηση είναι δύσκολή και επικίνδυνη.
Μέσα σε αυτή την κατάσταση έρχεται να προστεθεί και το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών, που ουσιαστικά δεν έχει λυθεί ακόμα και είναι πολύ πιθανό ενδεχόμενο το κόστος να βαρύνει τις οικογένειες των μαθητών.

Με βάση τα παραπάνω ΕΡΩΤΑΤΑΙ η κ. Υπουργός τι σκοπεύει να κάνει ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί η τάξη της ΓΛυκείου στο Λύκειο της Αγίας Άννας;


Οι βουλευτές
Γιώργος Μαρίνος
Γιάννης Γκιόκας
Γιάννης Πρωτούλης


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.