«Ταυτοποίηση» των ... δραστών. Αυτό που διαπράττουν στην Παιδεία είναι ένα έγκλημα.

Το μέγεθος του εγκλήματος το «μαρτυρεί» ένα επιπλέον γεγονός που δεν είναι άλλο από την «ταυτοποίηση» των δραστών.

Δείτε την «ποιότητα» όσων απαρτίζουν την «Ιερά Συμμαχία» που έχει συσταθεί εναντίον της μόρφωσης των παιδιών του λαού.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο:

Αυτή η «Ιερά Συμμαχία» του πνευματικού σκοταδισμού, της εκπαιδευτικής φτώχειας, του ταξικού οδοστρωτήρα, του «αγοραίας» λογικής του αναλφαβητισμού, που «υπηρετεί τις ανάγκες της αγοράς», απαρτίζεται σε πολιτικό επίπεδο από το ΠΑΣΟΚ, από τη ΝΔ, από τον ΛΑ.Ο.Σ., από το κόμμα της κυρίας Μπακογιάννη.

Ολοι αυτοί ψήφισαν από κοινού το νόμο για την Ανώτατη Εκπαίδευση.

*

Δηλαδή:

Ολοι αυτοί που ενώνουν τις δυνάμεις τους και από κοινού, «συναινετικά», προωθούν την εκτρωματική πολιτική σε σχολειά, ΤΕΙ και Πανεπιστήμια, είναι οι ίδιοι που είτε ευθέως, είτε διά του «άλλου μείγματος», ψηφίζουν, εφαρμόζουν, επιβάλλουν και «συναινούν» σε μνημόνια, επικαιροποιημένα μνημόνια, μεσοπρόθεσμα, εφαρμοστικούς κλπ.

*

Είναι, με άλλα λόγια, οι ίδιοι που όσο ακριβώς «αγαπούν», «νοιάζονται» και «σκέφτονται» τον εργάτη που του κόβουν το μισθό, το συνταξιούχο που του κόβουν τη σύνταξη, τον άνεργο που τον βαφτίζουν εργασιακά... «έφεδρο» (!), το βιοπαλαιστή που τον πνίγουν με τον ΦΠΑ, άλλο τόσο «αγαπούν», «σκέφτονται» και «νοιάζονται» για το δικαίωμα που έχουν στη μόρφωση τα παιδιά του εργάτη, τα παιδιά του συνταξιούχου, τα παιδιά του άνεργου, τα παιδιά του βιοπαλαιστή.
Του Νίκου Μπογιόπουλου - "Ριζοσπάστης"

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.