ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΡΑΝΙΟ




Η μνημονιακή λαϊκή δεξιά του Σαμαρά, φοβισμένη από τη διαρροή ψήφων προς τα ακροδεξιά, προσπαθεί να βουλώσει τρύπες. Από τη μια καλλιεργεί τη θεωρία των άκρων, για να τρομοκρατήσει, κι από την άλλη τα βάζει με τους μετανάστες και το κοινωνικό περιθώριο για να χαϊδέψει τ’ αυτιά μιας φτωχοποιημένης κοινωνίας. Για να την ξεγελάσει ότι δεν κινδυνεύει από την τροϊκανή κυβέρνηση, αλλά από τους διαφορετικούς άλλους, όπως είναι οι καταλήψεις που επί δεκαετίες δεν ενοχλούσαν τους Παπανδρέου και τους Καραμανλήδες.
Το ίδιο, τόσα χρόνια δεν ενοχλούσαν τη ΔΑΚΕ τα σκουπίδια τής υποκουλτούρας των καναλιών του κάθε Μπόμπολα και ξαφνικά, τώρα που η ΝΔ τρέμει τη δημοσκοπική δυναμική των Ελληναράδων, τα βάζει με τα τούρκικα σκουπίδια της ελληνικής τηλεόρασης, γιατί, μαθές, απειλείται η εθνική μας ταυτότητα. Ενώ με τα βραζιλιάνικα σίριαλ και με τις Βραζιλιάνες στις αποκριάτικες παρελάσεις, νο πρόμπλεμ;
Μας προειδοποιεί ακόμα η ΔΑΚΕ ότι κινδυνεύουμε να γίνουμε ραγιάδες και μας καλεί σε εθνική συστράτευση κατά της οθωμανοποίησης, όταν το πολιτικό προσωπικό της κυβέρνησής της είναι οι δουλικότεροι ραγιάδες των αγορών.
Ας αφήσουν ήσυχες τις κυρίες που ξεχνιούνται τα βράδια με τον Σουλεϊμάν, γιατί κάθε πρωί έχουν ν’ αντιμετωπίσουν τη βάναυση πραγματικότητα που τους επεφύλαξαν οι εθνοσωτήρες: την κουτσουρεμένη σύνταξη, το άθλιο σύστημα υγείας, την παγωνιά, το ταξικό μίσος.
Από το Τελευταίο Θρανίο

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.