Κάτω κοινοβουλευτική χούντα!


Όπως ήταν αναμενόμενο η κυβέρνηση της αστικής ολιγαρχίας και του μνημονίου των Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη αποφάσισε την επιστράτευση των απεργών του Μετρο.

Αφού μετά την συνεχιζόμενη κατασυκοφάντηση των απεργών και την αποτυχία τους να στρέψουν την κοινωνία εναντία στους μαχόμενους απεργούς, η κοινοβουλευτική δικτατορία επιστρατεύει τα πιο ανάλγητα  πολιτικά, κατασταλτικά  και δικαστικά μέσα για να καθυποτάξει ένα δίκαιο αγώνα και να παραδειγματίσει την υπόλοιπη κοινωνία

 Δεν πέρασαν παρά λίγες μόνο μέρες  από  τις δηλώσεις στελέχους της χούντας στους ΝΥΤ ότι μετά τους κοινωνικούς χώρους και τις καταλήψεις  την σειρά της επίθεσης θα πάρουν τα μαχόμενα συνδικάτα και οι απειλές έγιναν πράξη. Δεν μένει καμιά πλέον αμφιβολία πως έχουμε μπει σε μια περίοδο κοινωνικού πολέμου που τον κήρυξε το καθεστώς έκτακτης ανάγκης  με όλο του το οπλοστάσιο(νομικό, κατασταλτικό, προπαγανδιστικό)

Μας θέλουν δούλους και σκλάβους και το αποδεικνύουν καθημερινά. Κανένας αγώνας δεν μπορεί να νικήσει από μόνος του αν δεν μπούμε όλοι στην υπόθεση της ανατροπής του καθεστώτος ο καθένας από το δικό του μετερίζι.

Είναι αδιάλλακτοι, είναι αστική χούντα.

Μόλις σήμερα το πρωί οι απεργοί απαντώντας στα τρομοκρατικά τελεσίγραφα της εγκληματικής πολιτικής  τρόικας  ζητώντας μορατόριουμ και περίοδο συζητήσεων μέχρι τον Απρίλη  με την βεβαίωση πως θα υπογραφεί νέα συλλογική σύμβαση εργασίας.

Η αδίστακτη πολιτικά ,εγκληματική συμμορία είναι αποφασισμένη να μας κάνει και επίσημα δούλους των αφεντικών και το αποδεικνύει κάθε μέρα.

Σήμερα..! Τώρα..! Κάθε μέρα, ο καθένας θα κρίνεται από τις στάση και τις πράξεις του.

Τέρμα στους αγώνες «ιδιοκτησία»

Στα τσακίδια ο εργοδοτικός –κρατικός και ο κομματικός συνδικαλισμός.

Η καλύτερη αλληλεγγύη είναι η συμμετοχή  μέχρι την ανατροπή, με κάθε κόστος και θυσία.  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.