Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο Mall

Την ευθύνη για την βομβιστική επίθεση, την Κυριακή, στο Mall στο Μαρούσι ανέλαβε με προκήρυξή της στο Διαδίκτυο η «Σύμπραξη αναρχικών Οργανώσεων: Αγρια Ελευθερία και Υποκινητές Κοινωνικών Εκρήξεων».


Στο κείμενο, αυτοί που αναλαμβάνουν την ευθύνη για την επίθεση απορρίπτουν τις κατηγορίες ότι με το χτύπημα τους ήθελα θύματα μεταξύ των πολιτών κάνοντας λόγο για «συκοφαντίες από την πλευρά της εξουσίας».

Απορρίπτουν τις «λογικές παράπλευρω απωλειών» και αναφέρουν ότι, εκτός από την εφημερίδα Ελευθεροτυπία και το zougla.gr, προειδοποίησαν για την επιθεση την ασφάλεια του εμπορικού κέντρου και την εφημερίδα Το Ποντίκι (του οποίου τον υπάλληλο κατηγορούν ότι θεώρησε φάρσα το τηλεφώνημά τους).

Όσον αφορά την επιλογή του στόχου αναφέρουν: «Για εμάς το mall και το κάθε mall είναι τεράστιο νεκροταφείο ανθρώπων και αληθινών αξιών.  Για αυτό και το χτυπήσαμε»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.