Πόλεμος θέσεων αγροτών - αστυνομίας

Συνεχίστηκε το μεσημέρι ο «κλεφτοπόλεμος», μεταξύ των αγροτών και της αστυνομίας, στον κόμβο της Νίκαιας. Για μία ακόμη φορά, οι αγρότες επιχείρησαν «καταδρομική» κίνηση χρησιμοποιώντας και την μέθοδο του αντιπερισπασμού, προκειμένου να μπορέσουν να φθάσουν στο οδόστρωμα της ΠΑΘΕ πεζοί

Ωστόσο, το εγχείρημα απέτυχε, καθώς οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις τους σταμάτησαν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μικροένταση και να γίνει περιορισμένη χρήση δακρυγόνων.
Στο μεταξύ, οι αγρότες της Λάρισας, που συνεδρίασαν στον Πλατύκαμπο, αποφάσισαν να ενισχύσουν και με δικές τους δυνάμεις το μπλόκο της Νίκαιας και ήδη έχουν αρχίσει να προσέρχονται με γεωργικά μηχανήματα στην περιοχή.

Οι αγρότες της Λάρισας, αποδέχονται το πλαίσιο διεκδίκησης που έχουν θέσει οι αγρότες που βρίσκονται ήδη στα μπλόκα. Αναμένεται κοινή σύσκεψη, στο πλαίσιο της οποίας μπορεί να προστεθούν και άλλα αιτήματα στο διεκδικητικό πλαίσιο.

Την ίδια ώρα, πληθαίνουν τα σημεία συγκέντρωσης των τρακτέρ. Αγρότες από τη Βοιωτία ετοιμάζουν κάθοδο στην εθνική οδό, στο ύψος του Κάστρου, ενώ ήδη κινούνται τρακτέρ από την Πελοπόννησο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.