Σε απεργιακό κλοιό μπαίνει την Πέμπτη η χώρα

Σε απεργιακό κλοιό μπαίνει την Πέμπτη η χώρα, με διάφορους κλάδους εργαζομένων να προχωρούν σε κινητοποιήσεις. Το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί απεργιακή συγκέντρωση όλων των υπηρεσιών του Δημοσίου Τομέα στο Σύνταγμα

Επίσης, εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς θα πραγματοποιήσουν προσυγκέντρωση στο σταθμό του Πειραιά στις 10.30 και στις 12:00 συγκέντρωση στην πλατεία Κοτζιά. Οι σιδηροδρομικοί έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση έξω από το κτίριο του ΟΣΕ, στην οδό Καρόλου.

ΜΜΜ
Δεν θα κυκλοφορήσουν αύριο τα λεωφορεία, τα τρένα του ΟΣΕ και ο προαστιακός. Επίσης δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του Μετρό στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας-Αεροδρόμιο. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε επίσης ότι προχωρά σε τροποποιήσεις δρομολογίων. Στους επιβάτες που είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν την ημέρα της απεργίας είτε θα επιστρέφεται το συνολικό ποσό της τιμής του εισιτηρίου είτε ή θα εκδίδεται «κουπόνι ταξιδίου». Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν εκ νέου Γενική Συνέλευση στις 14 Φεβρουαρίου.
Υγεία
Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν αύριο τα νοσοκομεία, τα κέντρα Υγείας, το ΕΚΑΒ, τα θεραπευτήρια χρόνιων παθήσεων και οι Υπηρεσίες Πρόνοιας. Σε 48ωρη προειδοποιητική επίσχεση παροχής υπηρεσιών προς τον ΕΟΠΥΥ προχωρούν από αύριο οι συμβεβλημένοι με τον Οργανισμό γιατροί ενώ προειδοποιούν ότι θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις εάν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.
Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας θα πραγματοποιήσουν το μεσημέρι συγκέντρωση έξω από το υπουργείο και πορεία προς το Σύνταγμα.
ΑΔΕΔΥ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ
Στάση εργασίας από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τη λήξη του πρωινού ωραρίου έχουν
κηρύξει για αύριο η ΑΔΕΔΥ και η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Σε 24ωρη απεργία προχωρά η ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ.
ΠΝΟ
Σε 48ωρη απεργία προχωρά από την Πέμπτη η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία ενώ στις 10.30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Πειραιά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.