Οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ ξεπέρασαν την «αμνησία» και άρχισαν να θυμούνται…

Και ξαφνικά θυμήθηκαν οι πρώην υπουργοί και στελέχη του ΠΑΣΟΚ και από το «αμίλητο νερό» που ήπιαν ανοίγουν, σιγά σιγά τα στόματα τους.Μετά τα όσα είπε ο Α. Λοβέρδος προκαλώντας την αντιδραση του πρώην πρωθυπουργού, φτάνοντας την αντιπαράθεση στα ύψη, ένας ακόμη ο Πέτρος Ευθυμίου, αναφέρει το παρασκήνιο της άτυπης σύσκεψης του υπουργικού συμβουλίου για την οποία ο κ. Λοβέρδος, ζήτησε τα πρακτικά από τον κ. Παπανδρέου.

Στη σύσκεψη εκτός του κ. Ευθυμιου κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος τότε, ήταν και ο Χρήστος Παπουτσής επίσης Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος.

Παράλληλα, ο Πέτρος Ευθυμίου εκείνη την εποχή ήταν και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής στον ΟΑΣΕ και άκουσε με έκπληξη τον Παπανδρέου να θέτει θέμα προσφυγής της χώρας σε διεθνή βοήθεια στην οποία θα συμμετείχε το ΔΝΤ.

Ο κ. Ευθυμίου, όπως αναφέρουν τα «Νέα», πήρε το λόγο φρικαρισμένος για να τονίσει ότι πρέπει να αποφευχθεί πάση θυσία η έλευση του ΔΝΤ στην Ελλάδα και ανέφερε την εμπειρία που εκείνος αποκόμισε από τις συχνές επισκέψεις του στην Ουκρανία, την οποία είχαν ήδη καταστρέψει οι συνταγές του ΔΝΤ.

«Πρόεδρε μην επιτρέψεις να τεθεί η Ελλάδα υπό τον έλεγχο του ΔΝΤ. Αν συμβεί, να ξέρεις ότι αυτό θα είναι το τέλος της χώρας, της παράταξης και το δικό σου» είπε ο Πέτρος Ευθυμίου ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου τον κοίταζε απαθής.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.