Η μεγάλη απάτη

Τα Mέσα Mαζικής Παραπληροφόρησης  παντού στον κόσμο βρίσκονται σε πανηγυρικούς ρυθμούς για την 16χρονη Σουηδέζα Greta Thunberg (Γκρέτα Τούνμπεργκ) υποψήφια για το νόμπελ ειρήνης, που την αναδεικνύουν ως σύμβολο πάλης κι αγώνων της νέας παγκόσμιας γενιάς κατά της "κλιματικής αλλαγής", η οποία όπως μας βομβαρδίζουν τα Μ. Μ. Παραπληροφόρησης "απειλεί να ανατρέψει τον πλανήτη".

Ο Ιταλός μαρξιστής φιλόσοφος Diego Fusaro σπάει την ομερτά του πολιτικού συστήματος των τραπεζιτών:
 
«Θα αποκαλύψω ένα μυστικό. Η άρχουσα τάξη δεν ενδιαφέρεται για το κλίμα, για το οποίο δεν νοιάζεται να καταστρέψει στο όνομα του κέρδους.
 
Οι εξεγέρσεις που αρέσουν στο κεφάλαιο: εκείνες που δεν αγγίζουν το δεσμό της οικονομικής κυριαρχίας. Αν αυτή η συμπαθητική κοπελίτσα διαμαρτυρόταν για τους μισθούς κι εναντίον των κοσμοπολίτικων εργοδοτών, δεν θα την αναδείκνυαν ως ηρωίδα. Θα την δαιμονοποιούσαν όπως κάνουν με τα "κίτρινα γιλέκα". Ως ταραχοποιό, ακροδεξιά, φασίστρια και dulcis in fundo, ως αντισημίτησα.
 
Στο κεφάλαιο αρέσουν οι αβλαβείς εξεγέρσεις.
 
Η κοπέλα που έγινε σύμβολο της πάλης εναντίον της κλιματικής αλλαγής είναι "κατασκευή εργαστηρίου".

Αυτό το νέο εφεύρημα της άρχουσας παγκόσμιας τάξης είναι για να αποσπάσει την προσοχή της νεολαίας από την ταξική σύγκρουση και τη σφαγή που υφίσταται, με χτυπήματα επισφάλειας εργασίας και εκρίζωση από τις πατρίδες τους, υπέρμετρη εκμετάλλευση και καθημερινή ταπείνωση. 

Από την ταξική σύγκρουση στο ασαφές πρόβλημα του κλίματος.
 
Γι' αυτούς τους λόγους συναντάμε την Γκρέτα ως πρώτο θέμα στα ΜΜΕ της παγκοσμιοποίησης.»
Και ο Ιταλός φιλόσοφος προειδοποιεί: «Είστε ασυγχώρητοι αν δεν καταλάβετε ότι η υπόθεση Greta Thunberg δημιουργήθηκε στο εργαστήριο από τους αρχιτέκτονες της παγκοσμιοποίησης, τους θαυματουργούς της κοινωνίας του θεάματος, για να αποσπά την προσοχή των μαζών από την οικονομική αντίφαση και την ταξική πάλη.»


Ο πλανήτης σώζεται όταν πληρώσουν ακριβά και τιμωρηθούν οι κλέφτες του μόχθου, αυτοί που εκμεταλλεύονται και κερδοσκοπούν σε ζητήματα οικολογίας: Οι άνθρωποι πάνω από τα κέρδη!
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.