Απέναντι στη σύμπλευση των συνδυασμών των κομμάτων των μνημονίων και της αντιλαϊκής πολιτικής, ο λαός της Χαλκίδας έχει επιλογή που να αντιστοιχίζεται στα συμφέροντά του ενισχύοντας το ΚΚΕ και τη "Λαϊκή Συσπείρωση"



“Όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι που διεκδικούν το Δήμο της Χαλκίδας είναι ταγμένοι υπερασπιστές της αντεργατικής-αντιλαϊκής πολιτικής” σημείωσε στο χαιρετισμό του στην πολιτική συγκέντρωση της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ, ο Γ. Τζαβάρας, υποψήφιος δήμαρχος Χαλκίδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», σημειώνοντας ότι “Ο κ. Παγώνης που στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Καθαροσπόρης και η κ. Μιτζιφίρη που αν και προέρχονται από άλλους πολιτικούς χώρους είχαν εκλεγεί με τον κ. Παγώνη του ΠΑΣΟΚ, άσκησαν διοίκηση από υπεύθυνες θέσεις αλλά τώρα έχουν ανεξαρτητοποιηθεί. Η κ. Βάκα από το χώρο της Νέα Δημοκρατίας αλλά και ο κ. Μπάκας που είναι μεν εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος μαζί με την κ. Βάκα την ΝΔ, όμως ανακοίνωσε ανεξάρτητη υποψηφιότητα ενώ μετά από λίγο κατέληξε να τα βρει με τον κ. Παγώνη του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Καλαθέρη στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά ταυτόχρονα ακούγονται ανταλλαγές ανάμεσα στους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ σε δήμο και περιφέρεια αντίστοιχα. Είτε έχουν την επίσημη στήριξη των κομμάτων τους είτε όχι δεν έχουν διαφορές. Ανεξάρτητοι και μη ανεξάρτητοι είναι όλοι τους εξαρτημένοι από τα επιχειρηματικά συμφέροντα. Αυτό τους επιτρέπει και τις μεταπηδήσεις από τον έναν συνδυασμό στον άλλον. Αυτός είναι και ο λόγος που βρέθηκαν απέναντι από τις διεκδικήσεις των εργαζομένων και του λαού όπως στην περίπτωση των συμβασιούχων της καθαριότητας.

Το πραγματικό δίλημμα είναι αν θέλουμε δημοτικούς συμβούλους που θα υλοποιούν την κυρίαρχη πολιτική, που θα εμπλέκονται με συμφέροντα ή απλώς που θα την ανέχονται αλλά και θα την υλοποιούν. Ή αν θέλουμε δημοτικούς συμβούλους που θα στηρίζουν τις διεκδικήσεις σε όλα τα επίπεδα που δεν συμβιβάζονται με τη χαμοζωή στον 21ο αιώνα. Οι εκλεγμένοι με τη ΛΣ όλα όσα αναφέραμε θα τα επιδιώξουμε με όλες μας τις δυνάμεις, τα επιδιώκαμε και το προηγούμενο χρονικό διάστημα, είμασταν παρόντες σε όλες τις διεκδικήσεις.

Όσο πιο ισχυρή είναι η ΛΣ στο δημοτικό Συμβούλιο τόσο πιο ισχυρός θα είναι ο αγώνας για τα δικαιώματα και τη ζωή των ανθρώπων του μόχθου.

Αυτή είναι η μοναδική ψήφος που δεν είναι χαμένη.

Σήμερα θα ήταν καλύτερη η ζωή μας εάν αυτή η αντίληψη είχε επικρατήσει σε περισσότερους δήμους πανελλαδικά, όπως στην Πάτρα, την Πετρούπολη, το Χαϊδάρι, την Καισαριανή, την Ικαρία, εάν αυτή η αντίληψη είχε επικρατήσει και σε περιφέρειες, εάν το ΚΚΕ ήταν ακόμα πιο ισχυρό στη βουλή και την ευρωβουλή.

Καλούμε το λαό της Χαλκίδας να στηρίξει τη ΛΣ και το ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες.

Απευθυνόμαστε με μεγάλη καρδιά σε όσους μας γνώρισαν στους αγώνες, σ’ όλους όσους θέλουν να υπάρξει πιο δυνατή η φωνή τους μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, σε όλους όσους θέλουν να δυναμώσει η λαϊκή πάλη πιο ορμητικά, ακόμα και εάν δεν συμφωνούν σε όλα μαζί μας. 

 
Μια υπόσχεση έχουμε να δώσουμε: ότι την επόμενη μέρα θα βρισκόμαστε όπως πάντα στο πλάι τους.
Η ζωή αυτή το 2019 δεν μας αξίζει.
Μπορούμε και θα την κάνουμε καλύτερη.
Αξιοποιούμε και τις εκλογές για αυτόν τον σκοπό.
Ισχυροποιούμε τη ΛΣ στο Δήμο και την Περιφέρεια, ισχυροποιούμε το ΚΚΕ στην ευρωβουλή και τη βουλή.
Όλοι στη μάχη τις 50 ημέρες που απομένουν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.